Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Bülent ERYILMAZabi benim domestikle bi konişiyim, ben ekabir adamım domestik olmadan çıkmam abi:D :D

Scudo
Abi benim bu pazar arkadas geliyor y.dışından sabah onu alıcam hava limanından yani bu pazar sen avşar kale dağına çıkabilirsin :))

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hornet:D :D :D Yasin im alıştırdın şimdi zor gelecek dostumuz rüzgarlara karşı binmek, ben otoban üzeri şile aliyim o zaman, gelmek isteyen olursa 07.00 da kartal çıkışlı şileye niyetlendim

Abi walla bende unutmuşum arkadaş dün arayınca aklıma geldi :) zaten nikah da var biliyorsun. Artık Cumartesi uzun uzun çevireceğim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hornet

Nikah kaçkar serkan abinin dimi adaş ! bende yarışa gitmiyorum nikah için ;)

@ysnymn

evet kardeşim, bak görüyo musun binememek Hakan abiyi nasıl değiştirmiş birbirimize düşürmeye çalışıyor bizi..

Kıskançlıkda var tabii şimdi bacakları falan kadın bacağı gibidir onun :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@ysnymn

Öyle cılız değil bununki bildiğin teyze bacağı, bi kısa naylon çorabı eksik. :D :D :D hauhahaha

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Hadi ordan hadi ordan pazar geliyorum dedim tırstınız dimiiii yok arkadaşım geliyor yok nıkaha gidicem mıy mıyda mıy mıyyyy:D :D :D Ben pazara uludağ üzerinden kartepe yapıcam arkadaşşşşşş:D :D :D
Ahmet abı sen gelme dinlen şunun şurasında 1,5hafta sonra Fransa turu koşucan sen sadece ter antremanı yapsan yeter:D :D :D

@hornetFok bacağı desek daha kibar olacağına inanıyorum arkadaşım:D :D :D

@STORMER
abi az önce bi antrenman yapiyim dedim bacaklar perişan, bu hafta gruplayım, toparlayabilirsem giderim şileye, bu sene tura katılmayı düşünmüyorum herkes doping yapıyor:D :D :D
Hakan cığım sen bu densizlere aldırma, bu Yasin Yaman olacak terbiyesiz uludağ çıkışında bi yerde durdu, sonra %11 eğimle başladığımız yokuşta benim soluduğum yer değişmişken yanımdan hey hey hey diyerek geçti, öteki zaten almış başını gitmişti, ahlaksız bunlar, sen bana takıl , yokuşlarda beni geç keyfin yerine gelsin, uyma bunlara:D :D :D

yeni konu açtım aslında ancak burdan da teşekkür etmek istiyorum Muhammed abi sana sele borusu için.Sadece satış değil satıştan sonraki yardımların için..

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet Gökdere

abi haftalardır gruba demedik laf, atmadık ... bırakmadın, bakalım hakan seni gruba alacak mı?:D :D :D
pazar köpek öldürenden formüla, sabiha bağlantısı yapalım isterseniz, mustafa abinin ricası var. ama bu sefer, son iki seferdeki gibi grup ikiye bölünmesin lütfen. son sefer arada kalıp solo sürdüm... :D :D :D

@STORMERHakan cığım beni gruba alırmısın, compact la gelmiycem, yokuşlarda yorulmuş gibi yapacam, göbeğimi içime çekmeden sürecem:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: spirit ve STORMER
@Ahmet Gökdere

Abi teşekkür ederim bu ince düşüncelerin için, duygularımız karşılıklı :) Geçen sene Hakan abiye bu sene sana :D 1 haftalık ayırılık abi :D haftaya kartepe yaparız acısı çıkar ordanda kandıra üzerinden Şile :D

Yarın sabahtan çıkacam ama pazar öğlene doğru çıkabileceğim sanırım.

ben biliyorum dedim size kendi programıma dönüyorum diye bacaklar ancak gelir kendine ahmet abim yanına pro olduk sayende neyi nasıl öğrendik hatta geçmişizz bile :D :D

Geri