Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Arkadaşlar siz Kartepe'de otelin orayamı çıkıyorsunuz yoksa Kuzu yaylası'ndan gerimi dönüyor sunuz?

@hornetYasin cim kudret abinin dediğine göre kuzu yaylası biraz daha yukarıdaymış, aslında oraya çıksak birde geyik avlar çevirirdik o zaman ekipde kalabalık olurdu, her daim antrenman deyince katılımcılarda bir soğuma yaşıyoruz:D :D :D bu hafta kartepe yapmazsak ben otobandan şile planlıyorum, bisikletim düzgün yol hasretiyle yanıp tutuşuyor:D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet Gökdere

hocalar her şeyden önce istanbul yol takımını kutlarım evet uludağı yediniz ve de bitirdiniz kartepe neki sizin için

dostum ahmet
kuzu yaylası aşağıdan maşukiyeden çıkıldığında 14 km eğim 9 olan rampalar hiç düz yol yok bir yerde düz olur gibi olmakta ama hemen gene rampa ve virajlı
14 km den sonra otele olan son 4 km de dik rampa gene 9 eğim ile otelin orda son buluyor iniş sizin için çok zevkli olacak eminim 18 km paso iniş

son olarak 18 km paso cillop asfalt

@Ahmet Gökdere

hocam biran önce şü pisikletlei bakıma getir,yoksa garantiye girmez benden söylemesi:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Şimdi baktım earthden, normal çıktığımız yoldan giderken futbol sahalarına falan gelmeden yol ayrılıyor, güzele benziyor zeminde iyi ise çıkılır ;)

dostum hornet

eğer kartepeyi kastediyorsan evet futbol sahaların ordan çıktım ama zemin yola göre uygun değil bir yere geliyorsunuz ve yolun sağına sapıyorsunuz o yoldan çıktıktan sonra bir yol ayrımı daha var gene sağ yapıyorsunuz ama zemin son derece bozuk kayalıklı toprak yol ve eğimi 9 olan rampa zirve 1640 a bozuk offroaddan oluyor

Tour de Suisse; 4. etap

(link)

Şu an 50 km kaldı.. :)

1,5 saat filan sürecek daha;yetişen seyreder valla!!.

• Beğen
@Ahmet Gökdere

abi kartepe yapmazsanız, duruma el atsan da şöyle rüzgarınıza yatıp grupça beleşine bir polonez yapsak? hani rota sana çok kısa gelmezse diyorum...;)

• Beğen
@Bülent ERYILMAZ:D :D abi biliyosun ben pro yıllarımdan beri hep takım kaptanıydım, o yüzden domestiğim olmadan (Yasin , Mert) yola çıkarsam, sonra şapka düşüp kel görünmesin abi, malüm göbeğim önden gidip rüzgarı yarıyor pozisyonundayım:D :D abi Hakan la konuştuk kartepe diye bakalım herdaim domestiğimiz, sessiz sedasız 100-150 km öne geçip yoruldum demeden bizi çeken Yasin ka rdeşimden haber bekliyorum, ona göre konuşuruz abi, ama benim ciddi kaymak asfaltım geldi:D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
@Ahmet Gökdere

Kartepe yapılabilitesi var abi, dün masaj yaptırdım kendime mis gibi oldum :D gideriz gideriz ;) ama erken çıkmak lazım 3de evde olmam lazım

@horneto zaman bende alo olga hattını arıyorum hazır hanımda yokken grup masaj yaptırıyorum:D :D yalnız Hakan ın satabilitesinden endişeliyim:D :D ben hazırım Yasin im, istediğin saatte çıkarız , kartepeden sonra sen bekleme inişten doğrudan devam edersin yetişirsin,

Benimde hafta içi binişlerim sona erdi maalesef, artık akşamları 6-8 saatleri arası çıkabileceğim.

• Beğen
Geri