Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Ahmet abi bugün geçtim Şile-sofular-sahilköy-riva yolunu, büyük kısmı bitmiş asfaltlamanın haftaya geçeriz orayı :) 155km yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hornet

sabah 07.30 gibi çıkarmıyız, hava çok ısındı, haftaya hazırım ben, yarın özel bir plan varmı, yoksa ben şile yapiyim otoban üzerinden, malüm ara yollarda hız sınırı var:D :D :D

yarın plan varmı, sabihadan dönmeyelim, paşaköy üzeri ortaya karışık yapalım diyenler var mıydı

@hornetHayırdır Ahmet hocam için saat farketmez:D :D :D Ne yoksa erkenden evdemı olması gerekıyormuymus ne dorumu duydum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hornet
Yasin im 13.00-13.30 arası evde oliyim yeter senden güzel bir etap bekliyorum:D

sabihadan bostancıya kadar Yasin inimin peşinde telef olduk, saol Yasin cim ayağına sağlık,son dönüşteki atağını kınıyorum belirtiyim ayrıca :D Mustafa nın temposunda geçen haftaya göre artış gözümden kaçmadı, ben zaten mükemmeldim:D Mustafa en kısa zamanda sigarayı bırakıyosun, seni de Yasin lere, Mert lere katalım, kategori atlatalım bende artık kötü mötü bi Hakan ım var onla idare ederim:D :D :D :D

@STORMERne antrenmanı, ben antrenman yapmıyorum ki, haftada ancak 300 km yapıyorum, eskiden proydum ben, italyan asıllıyım biliyosun, müslüman oldum sonradan, biz italyadayken günde 300 yapardık, ayrıca kalp kırıyosun niye takılmıyosun, tüyü kesilmemiş yetimle alay ediyosun, haftaya almiyim ifadeni uludağ tırmanışında, sonra telefrikle çıkarsın:D :D :D :D

@hornet zaten bitirdin bizi, bide arada delleniyodun, demek silkelemek istiyodun, aşkolsun:D :D :D Hakan olsaydı silkelerdik güzel olurdu:D :D :D

@Ahmet Gökdere

Kalaçamın kırık yeri ağrı yapıyodu devam ettiremiyordum yüksek güçte :)

@hornetyaw Yasin im söyleseydin problem olduğunu ben çekerdik 40 la seni, üzülürsün diye çıkmadım önüne:D geçmiş olsun güzel kardeşim, yeterince dinlenmeyi ihmal etme

Geri