sabah 07.30 gibi çıkarmıyız, hava çok ısındı, haftaya hazırım ben, yarın özel bir plan varmı, yoksa ben şile yapiyim otoban üzerinden, malüm ara yollarda hız sınırı var
sabihadan bostancıya kadar Yasin inimin peşinde telef olduk, saol Yasin cim ayağına sağlık,son dönüşteki atağını kınıyorum belirtiyim ayrıca Mustafa nın temposunda geçen haftaya göre artış gözümden kaçmadı, ben zaten mükemmeldim Mustafa en kısa zamanda sigarayı bırakıyosun, seni de Yasin lere, Mert lere katalım, kategori atlatalım bende artık kötü mötü bi Hakan ım var onla idare ederim
@STORMERne antrenmanı, ben antrenman yapmıyorum ki, haftada ancak 300 km yapıyorum, eskiden proydum ben, italyan asıllıyım biliyosun, müslüman oldum sonradan, biz italyadayken günde 300 yapardık, ayrıca kalp kırıyosun niye takılmıyosun, tüyü kesilmemiş yetimle alay ediyosun, haftaya almiyim ifadeni uludağ tırmanışında, sonra telefrikle çıkarsın
@hornetyaw Yasin im söyleseydin problem olduğunu ben çekerdik 40 la seni, üzülürsün diye çıkmadım önüne geçmiş olsun güzel kardeşim, yeterince dinlenmeyi ihmal etme