Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Alp Aslan
Alp im her büyük üstadın bazan kendini iyi hissetmediği zamanlar vardır, mesela sanırım 2000 di armstrong bir etapta yaşamıştı(bonk) , seninkisi de öyle bişey, yalnız sen duvara çarptın yerinden kalkıp Alp Aslanlar gibi doğrulacağına duvara yapıştın kaldın be kardeşim, bir an önce yolda görmek istiyoruz, rüzgarına hasret bıraktın Alp im

Scudo
Ahmet abi Lance'den çok fazla alıntı yapmasan iyi olur bak Landis ufaktan neler yaptığını anlattı :) :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Alp Aslan

yok be abicim, ben de sezon sonuna ancak toparlarım, 2 ay ara 2 yıl geriye attı kondisyonu, kaçak kesim kasaplığını bırakıp besiciliğe başladım. ahmet abinden de korkmana gerek yok, o boş durmadı, kışın vızır vızır çevirip kulvar değiştirdi, şile/kartepe/uludağ yollarında dolaşmazsan yakalanmazsın.:) :) :)

ahmet abi bak linkte seninkinin şık fotoğrafları var, idrar testi ve kalfler görülesi...
2010'a girip en soldaki bölüm...

(link)

@Ahmet Gökdere
Abim üzerimde ölü toprağı var sanki tam niyetleniyorum bu seferde iş mani oluyor boş olduğum günler bırak bisiklete binmeyi kolumu kıpırdatacak halim olmuyor, inşallah yakında düzenli binmeye başlarım
@Bülent ERYILMAZ
:) :) :) Doğru diyorsun abicim Ahmet abiye yakalanmaktan yırttık artık , kulağıma gelen dedikodulara göre Uludağdan sonra Erciyes planları yapıyormuş, aman abi ben yokken dikkat et kolla kendini hata yapanları not et, ben gelince beraber hesaplarını görelim:)

@Bülent ERYILMAZ

Bülent abi en kısa zamanda beraber kartepe yapalım kartopu oynarız abi:D
lance ayıp etmişler abi , tuvalette bile rahat yok adama:p

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@hornet
Yasin im yıkma 4 yıllık bisiklet hayatımın ufkunda duran, her ayağa kalktığında ayakta izlediğim, yağmurlu havalarda binerken fransada yağmurlu havalardaki antrenman videolarını düşünerek motive olduğum adamın karizmasını, bıraktırma bana bisikleti rica ediyorum, landis yapar lance yapmaz:D

@Bülent ERYILMAZ
abi bende biliyosun sık sık düşüyorum, biz lance ile antrenmandaykende düşerdik, düştükçe eski günleri hatırlıyorum, aradım abi iyiymiş, ekibe selam söyledi, doping yapmayın , yağlı yemeyin dedi:D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@hornet
Bursalı bir arkadaşla o konuyu görüştüm çoktan, eğimi azmış , uzun mesafe düşük eğimle tırmanıyormuşsun, o yüzden sabiha ekibine tavsiye ediyorum:D :D :D (Hakan ım sen hariç:D )

@hornet
ama Yasin im sen google dan bak iyi dersen ayarlaması benden, minibüsle gideriz önce bursa etrafında 100 km kadar çevirir ısınırız sonra tırmanırız dönüşü minibüsle yaparız, benim hanımı 15 hazirandan sonra tatile gönderiyorum, olmaz olmaz:D Hakan ımın düşünüyo şuan ı içinde cevabımız olsun

@Bülent ERYILMAZ
abi dün gece 01.00 sularında Alp imi hergece avşar kafe molalı tur+açık büfe başlığı altında karnı tok sırtı pek gördüm, yakında ekibi tek tek kaptıracaz gibi abi bi el atsan:D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet Gökdere
haahahahahhaha yakalandık desene abi, bakma ama abi aralarında çok iyi arkadaşlar var kendim beceremeyince sana yeni rakipler yetiştirmeye başladım:)
Yok be abicim dün akşam dayanamadım binememek delirtti beni bir boşluk buluncada kendimi Muhammed'in oraya attım ,Mehmet kardeşin yok abi yavaş gideceğiz hızlı gitmeyeceğiz demesine aldanarak takıldım peşlerine ama nerdeyse kusuyordum düşün o kadar kötüyüm, ama hayallerimde gizli antremanlar yaparak yanından sürpriz geçişler yapma hayallerim halen sürüyor:) :) :)

ahmet hocam,alpimide kaybettik,gördünmü,(köfteci oldu):D :D
hep söyledim,uzun yolara götürüp,korkutma şunları:p :Skull-175

• Beğen
Ahmet hocaa minibüse gerenk yok feribotla yalova ordan Bursaya bişey yok zaten yalova-uludağ zirve 112km, tırmanış sert değil evet 37km'de 2000m tırmanış ;)

(link)

• Beğen
Geri