Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

ahh hocam ahh ne diyorsun :)

recoveri babında hafta sonu bekliyorum Ahmet Hocam ..:D

tebrik ederim

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün
bizim hayatmız recovery olmuş Tolga hocam:D yalnız yaza 7 hadi fazla atmiyim 5 kg vermiş olarak kartepe tekrarı var kesin bekliyorum, dönüşte çorbalar benden:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam mutlaka gidelim uzun zamandır uzun gitmiyorum zaten karalar bağlamışım işe git gel 45 km bisikleti çıkardığıma taytı kaskı neyi taktığıma deymiyor evi kartepeye yada şileye taşımayı düşünüyorum inan :D :D :D

temmuz 15-ağustos 15 arası yaz bekarıyım tüm tekliflere açığım :D :D

@STORMER

Hakan'ım senin dediğini ben düşünmedim değil :) 26 dereceden 12 dereceye düştü hava, yağmur falan derken ben ancak 5-6 km tırmanabildim, (3 kez lastiğim patladı, mermerde sucuk için falan durdum ) beklemediler beni otelde 2 saatcik. İniş ayrı bir zordu ,ama yol baya güzeldi, her viraj sonrasında bir düzlük bekledim ama nerde ....
(Yasin ve Ahmet hocaya saygılar , çıkışlarını göremedim bile .. ):winkenlux

temmuz 15-ağustos 15 arası yaz bekarıyım tüm tekliflere açığım

SLM
yol bsikletlerinde kaç çeşit lastik genişliği mevcut?

ben yıllar önce karaköyde bankalar caddesinde bisikletimi tamir ettirirken sordular nerede kullanacaksın diye bende arazide de kullanabilirim dedim ve 28 jant geniş lastik taktılar. Fakat etrafımda ki yol bisikletlerine bakıyorum şu ana kadar sadece 2 tana daha benim ki gibi geniş gördüm bir yanlışlıkmı var acaba komplekse gireceğim yada lastikleri değiştireceğim, değişme aşamasında mevcut jantları değiştirmem gerekiyormu görüşlerinizi bekliyorum
saygılar

@Tolga Gürgün
Hemen gönderiyorum, bu aralar feci dağıttı beni iş güç durumu bunadım herhalde neyse iş yapmadan yattığım günlere sayıyorum görüşürüz saygılar sevgiler

öncelikle, her defasında teklif ettiği etap sonunda aşırı keyif aldığım Yasin kardeşime çok teşekkür ederim, Yasin im tekliflere açığım, hanımı ikna edebildiğim her tura hazırım hatta bu pazara kartepe gözümde tütüyor ama evde olay çıkar sanırım, dün bütün gün çocuğa bakma cezasına çarptırıldım(dünyanın en güzel cezası oldu), ayrıca yeterli antrenman yapmadığını bildiğim, buna rağmen kartepeye gelen, temposunu düşürmeyen , 39/23 rubleyle(ben 34/25) kartepeye tırmanan Osman kardeşimi canı gönülden kutluyorum, ayrıca sürekli çocuk evde hasta ben döniyim diye Tolga hocam son sözüm sana:D :D :D artık başka mazeret bul, sular akmıyodu falan de:D :D :D

@Ahmet Gökdere

hocam tebrikler
tolga hocam her daim haklıdır evli olunca dostum sende bilirsinki tek hareket söz konusu değil en iyisi bekarlık ama o da bana bazen zor geliyor
tekrar istanbul yol grubunu kutlarım 6 haziranda tek başıma bir kartepe yapacağım benim traktörle

:in: :in: :in:

@hız
İlginnnnnnç evet çok ilginç sanırım yeni antreman metodları üzerine çalışıyor:) Muhammed hocam ben nezaman bisiklete bineceğim bak abiler kızmaya başladı hani uygun zaman geldiğinde beni yollara çıkartacaktın hala izin vermiyorsun binmeme:)
Bülent abicim ne desen haklısın, ben sanırım bu sezonu başlayamadan kapatıyorum herhalde eh kısmetse temmuz başı gibi tekrar çevirmeye başlamayı ümit ediyorum aralarda fırsat bulursam kaçıp gelmek istiyorum ama Ahmet abi beni bu halde yakalarsa fena benzetir diye korkuyorum.

Geri