Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet Gökdere
Abi sonra çok ararız rüzgarı içine alıp klima etkisi yapan tüylerimizi, yapma etme kıyma ülkemizin doğal örtüsüne:)
@Bülent ERYILMAZ
ahahahahahahhahaha hiç güleceğim yoktu manzarayı bir gözünüzün önüne getirin lütfen mami ile bülent abi sıradan gelenleri biçiyor ahhahahaha
sağol abi yine büyük etki bıraktın üzerimde ben iyice koptum bu aralar bari geleyimde sana kahve muhabbetlerimize devam edelim:)

Scudo
@Ahmet GökdereAlp bıttın sen bak ben yandım herkesı yakarım dıyor nıhahahaaaaa:D :D :D

Ahmet abı sen kes bende kendımı kesıcem :D :D :D
Bırde o bacaklara bırazda yag surduk vay vay vayyyy dıyorum:D :D :D

Arkadaslar haftasonu teftıs var herkese bakıcam hatta askerlık muhabbetı hesabı pamuk surtucem bacakalara helebır o ppamuk takılsın bakın neler oluyor:D :D :D

Hornetım sen agdaları hazırla haftasonu lazım olucak:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Bülent ERYILMAZ

Bülent Abi baktım süper fotolar harika ..

Selamlar ,

selam arkadaşlar
londradan nike arkadaşım geldi,yarın bizimle olacak
sabah görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Bülent ERYILMAZ
Süpermiş, sağol Bülent abi

@hornet

Cadel bence BMC dedi :)) yağmurda çamurda tık demedi
yol değil sanki cycle cross oldu :)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@STORMER
bugün fethiyeden döndüm, kesin kararlıydım anneme fethiyede söyledim kılları alacam diye , erkek adam kıllarını aldırmaz dedi görmiyim dedi, ama arkadaşlarımın hepsi tüysüz kaymak gibi yolunmuş tavuk gibi yumurta gibi dedim, o zaman arkadaşların .... dedi valla ağır konuştu:D :D :D :D :D şimdilik kılsız bir hayat bana uzak , artık Alp imle takılacaz

yarın planı olan varmı , sabah 08.10 da bostancıdayım gruba katılıyorum, sabihadan sonra planı olan varmıydı, benim formüla arkası şile otoban dönüş niyetim var

• Beğen
Tepkiler: hız
Ahmet abi bende o yolu düşünüyorum Mert gelirse, sende mustafayı kandır 2 grup yapalım :) dönüşte otobandan çoşku verebilirim çünkü :)

Pazar
Açık. Yüksek: 25 °C .

Rüzgar GB 43 KM/S .:D :D :D :D :D :D :D

BUGUN HERKES KENDI BASININ CARESINE BAKSIN NIHAHAHAHAAAAAAAAA:D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri