Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER
Hakan ım valla bugün sana dua ettim, cerveloyu almamda beni gaza getirmiştin, 1 kadro küçük aldım diye kendime kızıyodum bugün ilk kez uzun yaptım tek kelimeyle muhteşem, cdale e göre hızlanması çok farklı, gidonu seleyide ayarladım ergonomi de çok rahat ettirdi, yalnız beni böyle şilelere yalnız gönderirsen 2 aya kalmaz yakalayamazsın beni sana söyliyim :D

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
@Ahmet Gökdere

kadrona taktığın gidon boynu, selenin öne arkaya oranı, pedala basıs mesafen, pedala nasıl astığın , pedala basısına göre ayakkabı içersine konacak malzeme, gidon boynunun durusu, açısı, uzunluğu, gidonun durusu, sele borusunun sprint , yokuş, düzlük lere göre ayarlanması, masaj ve adelelernin incelenmesi vb daha birçook şey, ortalam 3-4 saat sürüyor, 100 usd e yapılıyor ve paranın hakkkını veriyorlar.

@hornet

yaptrıtmayanlar yaptırtsın derim , kulakdan dolma eş dostdan tavsiye ile bu iş olmuyor, yapıldıktan sonra oh be ben bisiklete hep yanlış binmişim diyorsun.

özellikle senin yaptırtman lazım o diz ağrılarının sebebi sağ-sol pedal basış açısı ve iç dış pedala basma sorunundan olabilir:in:

Ant arkadaşımız Anneannesini kaybetmiştir, kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim, Başınsağolsun arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: hız ve ANT OZAMAN
Geri