Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
selam arkadaşlar

bu akşam necmi abi bana uğradı,konuştuk,ve anketimiz sonucuna dayanarak,bu hata sonundan itibaren,

hareket saatimiz,08.00 olmuştur,profların bilgisine,hepiniz zanımsınız

stormer dostum

çok teşekkürler
bunlar gerçekten çok önemli bilgiler
hazine değerinde

:in: :in: :in:

@hız

Şükürler olsun :)

Zanım benim özel mesaj kutun dolmuş . Cumartesi sabah dükkanı kaçta açıyorsun ? Saat 07:00 gibi jantları getirsem uyarmı ? Ordan arabayı bakıma götürüp tekrar saat 08:00 de MTB ile senin dükkanın önüne gelip tura katılayım diyorum müsaade edersen :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Samurai Jack

aynen:D :Dhele şükür
cebin neden kapalı zanım benim?

hayret bugün yazan,çizen yoook:rolleyes:

arkadaşlar yarın sabah hareket saatimizin değiştiğini,unutmayıııın

@Samurai Jack
Yavvvvvvvv asıl sen nerelerdesin yoksa gizli ve derinden ağır antremanlarmı yapıyorsun

ehuheheueeueehehehe sana sürpriz yapayım dedim ama diğerleri bundan pek hoşlanmayabilir en iyisi hemen düzeltelim her cumartesi pazar 08:00 bostancı ido otobüs durağı ve sahilyolu başlangıcı migrosu geçince erenköy kantarcı durağından hareket sevgilerimle

@Alp Aslan

sen benim zanımmısın????:D :D :D

arkadaşlar bu gun gelemedim,işler vardı
kusura bakmayım

Londra da yaşıyordum bisikletim dün geldi kargoyla cok mutluyum. Aranıza katılmaktan mutluluk duyarım. Antreman, uzun yada kısa bir organizasyon olursa haber verirmisiniz .
email yada telefonla ulaşabilirsiniz.

bertangur@gmail.com 532 680 60 75

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hız
@mbg11
Her Cumartesi - Pazar Caddebostan'dan sahilyolu başlangıcındaki Erenköy-kantarcı otobüs durağından 08:00 da hareket edilir eğer size daha yakınsa bostancı vapur iskelesinin oradaki otobüs durağından ise hareket 08:15 de başlar.
Görüşmek üzere iyi günler.

@Mustafa İçdağ
Evet benim ilk yarışım oldu Start almam için ısrarda olduysada kimseyi zorlamak istemedim o yüzden bol fotoğraf çekmekle yetindim, bir aşağı bir yukarı yaparken
Hakan'lar Necmi abilerde oralardaymış ama birbirimizi göremedik, sabah ilk iş Mustafa abinin Colnagoyu tavaf ettikten sonra Bülent abi ve Ant'la beraber Çadırlara girip bütün makineleri kurcaladık sonra Hornetimide bulup finish çizgisinden Paris/roubaix'e yol aldık .

@mbg11

hoş geldin aramıza,tabiiki her zaman bekleriz,kaskı unutma lütfen:in:

Geri