Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Bu pazar durum nedir ?

Git gel kaç km düşünüyorsun ?

Erken kalkan yol alır , erken evlenen döl alır :D

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
Scudo
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Birazcıkdaha erken çıkamazmısın ? :)

Seni karşılarım sahilde , Allah ne verdiyse sana eşlik ederim ..

@Ali Emre Akcan

vala hocam bilmiyorum ama yetişirm her halde sabah çıksam biiskletle siizn buluşma noktasına kaç saate gelirm acaba bilmiyorumki bakalım

• Beğen
Tepkiler: hız
Selam ,

Yarın anket sonucuna göremi hareket etmece ?

Tolga Gürgün

• Beğen
selam herkese
bugün yine çıktık,katılan herkese teşekkür
karşıdan gelen,sevgili arkadaşlarımada,ayrıca teşekkür ederim,

bu arada,saat değişikliliği,konusunu konuştuk,haftaya,saatler geri alınıyormuş,
hareket saatimizi geri almaya şimdilik,gerek kalmadı,
necmi abinin dediği gibi,saatler çekilsin,sonra duruma bakarız,
bu durumda,anketimiz,kendi kendine,uygulanmış oldu.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
@Tolga Gürgün

yok zanım benim,yine 9 da olacak,lakin benim yine işler çıktı,gelemiyorum:(

bu arada 1 saat önce,bahar mevsimine girmiş bulunduk,herkesin NEVRUZ bayramını kutlarım,nice güzel baharlara
işte şuda nevruz sofrası:D
(link)

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam,sana bu gün annemin gönderdiği pestilden getirmiştim,ama yoktuuun:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
yarin sabah 9da gorusmek uzere

• Beğen
sabah 8 bostancı çıkışlı uzun yapılacaktır ben+rower mert bilgilerinize :)

• Beğen
@Ahmet Gökdere
Helal olsun abi onca yoldan gelip bir de uzun yapıyorsun, biz formula üzerinden Koç lisesi ordan sabiha güzergahıyla turu tamamladık ama rüzgar beni bitirdi Kartal'da şekerim düştü Bülent Abi sağolsun Kartal'a çekip ayaküstü benim toparlanmamı sağladıktan sonra devam ettik ama benim formulaya bile çıkmam için erken görünüyor 2 saat oldu hala fena hissediyorum,umarım sen kazasız belasız iyi antreman yapmışsındır görüşmek üzere
Alp

@Alp Aslan

alp selam,

antreman dönüşü duş almadan önce;

protein tozu kullanıyorsan hemen protein tozu iç , kullanmıyorsan ton balığı ve makarna

akabine asprin

akabine duş

akabine masaj

akabine uyku yada bacakları yukarı kaldırıp 1 saat kadar uzan ,boynun yukarıa kalmasın yastık kullanma boynunun altına tişört katlayıp koyabilirsin rahatsız olursan.

akabine esneme

@ERDOGANKESGIN
Sağol kardeşim, kesin masaj gerekiyordu herhalde cumartesi'de çıkmıştım ve sabah uyanınca acayip kütük gibiydi bacaklar üzerine formula ve rüzgar çok yordu bünyeyi,protein tozu olayını bilmiyorum ama bir gün detaylı oturur konuşuruz son olarakda dinlenme süremi arttırmam lazım sanırım çok yorgun hissediyorum 2 gündür tek iyi taraf tansiyonum yükselmemiş ben ondan korkmuştum ama iyi Allah'dan,kendine iyi bak görüşürüz.

Geri