Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

:D :D :D :D Once bır kartepeye cıkın sonrasını konusuruz:D :D :D :DRubleyede 28 atmayı unutmayın:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
@ysnymnHaftasonu havadan haberın varmı arkadasım:D :D :D

Cuma Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 5 °C . Rüzgar Kuzey 36 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 4.01 mm).
Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 9 °C . Rüzgar KKB 14 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 4.05 mm).
Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 3 °C . Rüzgar Kuzey 18 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 0.58 mm).
Pazar
Az Bulutlu. Yüksek: 9 °C . Rüzgar DGD 10 KM/S .
Pazar Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 3 °C . Rüzgar DKD 25 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 1.78 mm).

1Nisaaaaaaannnnnnnnnnnnnn:D :D :D

@Ahmet Gökdere

abi hemen gelirim .. :D ne tarafa gidicez . :D izmir tarafına gidelim hazır ben yolu biliyorum poyrazda eser arkadan vızır vızır çeviririz şerefsizim ...yağ yakma modunda bostancı-selanik 15 saatte diyorum abi ..

@elif kenaroğlu

Antrenman gezi temposundan az daha tempolu olucaktır ve erken çıkmayı planlıyorum kocaeline gidip gelirim diye bir düşünce içerisindeyim : )

salı günü adaşla hz. yuşa tepesine 8'kez indik çıktık bilmem neler ifade ediyor hakan bey : ) : )

@Tolga Gürgün:D :D :D :D :D Tolga hocam o zaman bu pazar yağmazsa şile yapalım, gezi temposunda olsun ortalama 35 km/h yeterli bence bacaklarda dinlenmiş olur ne dersin hoş olmaz mı:D :D :D

@ERDOGANKESGIN
Erdoğan ım geldi mi jantlar, mantar fren pabuçlarını unutmasın arkadaşın, antrenmanlara bian önce başla sabiha girişe kadar yanındayım, sabihadan sonra kimseyi tanımam ona göre Tolga hocam pazar günü şile teklifim açık , c.tesi saat 20.00 kadar geçerli teklifim

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Kesin gidelim . Bu teklife cevap için bekleyemem , hayır demem mümkün değil .:D :D

Sabah Kartaldan çıkış 05:30 , dönüş 11:00 ..evde mükellef kahvaltıya yetişelim

@ERDOGANKESGINErdoğan ım ne demiş Lance üstad; dünya fani ölüm ani öküzgözü boğazkere almasan nolur yani:D cahilliğime ver ben yıllarca pro turlarda yarıştım bu dediğini duymadım ne demek oluyor Erdoğan ım :D :D :D

Selam ,

Bu pazar yağmaz ise Kartal Tansaşın önünden 05:30 da çıkış , Şile git gel dönüş 12:00 şeklinde olucaktır .

Gidince şehir merkezinde little big mağasının karşısındaki büfenin önündeki bankta sadece 15 dakika mola verilecektir . :D

Lütfen yanınıza yiyecek ve içeceklerinizi alınız . Yolda giderken pop kek , çay , çorba , gözleme molası verilmeyecektir . Bekleme kesinlikle yapılmayacak 15 er dakikalık arayla değişme olucaktır .

Herkes ismini yazdırsın ,

1. Ahmet Gökdere
2. Tolga Gürgün

@Ahmet Gökdere
Ooooooooooooooo liste iyice kabrmış ben de en sona yazdım kendimi. :D

3. Hakan
4. Serkan
5. Halil
6. Bulent
7. Necmi
8. Sezai
9. Alp