Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Tolga Gürgün

tolga dostumun güzergah haritası mükemmel size koyarmı yıkarsınız kartepeyi animallah hepinizin ferrarisi var benimki traktör bazen kendimi traktörde hissediyorum

Scudo
Selam ,

Bu güzel teklife Ahmet Hocam harici gene başka babayiğit sıcak bakmadı :D

Erdoğan kardeşimin jantı gelse kesin gelirdi , Ali Emre Abi Antalyay'a maratona gitmese oda katılırdı .:in:

Diger arkadaşlara üzüntülerimi buradan Tepeörenden bildirmak isterim doğrusu :D Ne evet diyorsunuz ne hayır :)

Ben size hep farklı açılımlar yapmaya , olası zevkli teklifler sunmaya çalıştım yıllar yılı .. Ben Londra'da 93 yılında fitnes sentırda yoga , plates , juda hocalığı yaparken Chelse li dostlarımla hafta sonları uzun turlar yapardık . Siz deyin asfaltta binerdik ben diyim dağlara çıkardık :D :D

Bundan gayrı tekliflerimi ince eleyip sık dokuyacağım :D :D

Sevgi ve muhabbetle ...
Tolga Gürgün

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

@STORMER

M.Ö kaçtı peki hakan abim...

200+ bende yapmak istiyorum mart bitmeden bilginiz olsun ben taşırım hepinizi :D

@Tolga Gürgün

tolgacım ahmet hoca pilates neyin yapmadı ama ben kartepeyi sakız niyetine çiğner derim ama ben burada olsam kesin zıplardım sen ahmet hocamı kandır bence malum kendisi lance in hem mahaelleden hemde takımdan arkadaşı

@Tolga Gürgün

abicim o km sezon başı için biraz ağır değil mi? geçen sezon max. km şile de olmuştu (benim 197 km) şimdi, hele de kıştan yeni çıkarken +100 km eklemeyi benim bünye kaldırmaz. mayıs ortası filan anca yani...

erdoğanım keskinimin tek derdi jantsa benimkileri veririm, karbon değil ama idare eder artık bir günlüğüne, maksat yoldan kalmasın...

@hız

zanımsın düşünmen yeterli :)

vakitide allahın izniylen ayarlarız bir gün :in:

• Beğen
Tepkiler: hız
@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi ,

Bu iş olursa bende traktörü alıcam , malum yollar köstebek yuvası gibi , mtb ile daha güvenli seyrediyorum

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Bülent ERYILMAZ

abi okey derim ama ruble zincir mevzuundan ve yokuşlar çıkılacağından habire atlama yapacaktır onca km giderkende zinciri ele almak isteme sonrasında ahmet abimin sırtına bindirip 2 bisiklet üst üstü götürtme youtube lara düşürme bizi:D :D

@Tolga Gürgün

hah sıçtıııık:eek: bu sene 05:00 kalkış 15:00 dönüş 200+++ , sanırım ben ve diğer arkadaşlar bu tempoyla ağustosda fanusta gezeriz:D :D onc km sonunda katı halde dolaşmamız pek muhtemel görünmüyor

Tolgacan,

seninle her türlü pedala basarım kardeşim 300-400-500km hiç farketmez:in:

@ERDOGANKESGIN

Kardeşim Benim İşte Tam İstediğim Arayıpta Bulamadığım Kesin Tereddütsüz Samimi Sözcükler

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ERDOGANKESGINsen yeterki gel Erdoğan ım elini sıcaktan soğuya vurdurursam Hakan ım gibi oliyim:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Tolga Gürgün
Tolga hocam sendeki bu kıvraklığın pilates sporuyla bi ilgisi varmıdır meraklandım :D :D sen ötekileri boşver hocam biz takılırız senle , havanın yağmadığı(uzun turlar için kısa mesafelerde-100km altı-)herhafta sonu yolun bisiklete uygun olması şartıyla-şile-ağva-kefken hazırım, kartepeye iyi bi yoldan artı 5 kg verdikten sonra ancak gelirim malüm yakuş aşağı arap atı yokuş yukarı sütçü beygiri süratindeyim:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri