Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Alp abicim başınız sağolsun, cenab-ı allahım c.c. den sabırlar diliyorum

@STORMER

Hakan kardeşime ilave olarak ,

içine girdiğimiz haftanın ve birbirini kovalayan tüm ay ve yılların bol nefesli uzun soluklu damarları geniş oluk oluk kan pompalatması yanaklardan kıpkırmızı sağlık fışkırtması vızır vızır çevirtmesi dileğiyle :D :D :D

Hakan' ım avatar da süper çıkmışsın , tahmin ediyorum sabaha rampasından
56 - 57 ile çıkıyorken çekilmiş :in:

Tolga Gürgün

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

alparslan kardeşim başın sağolsun,allahtan rahmet,geride kalanlarına sabır diliyorum,

• Beğen
Tepkiler: hız
@Tolga GürgünBu yorum benim tepeören dağında uğradığım sırtlan saldırısından da öte olmuş, kutluyorum Tolga hocam :D :D en kısa zamanda çevirelim diyorum yazın ayda 2 kez sabah hava lacivertken çıkalım ağva yapalım diyorum

@Ahmet Gökdere

bu hafta sonu uzun tur yapalım diyorum sabah ezanında çıkalım hazır konusu açılmışken ..

cumartesi sabah 06:00 da Bostancı kokoreçcilerin olduğu yerden başlamak üzere günü birlik tur yapmayı teklif ediyorum ...

Ahmet , Hakan , Serkan , Muhammed , Erdoğan , Ali Emre Abi , Osman , Halil , Bülent Abi , Hasan Mehmet Yalı Abi , Necmi Abi , GDbar Mustafa , Samurai Mert , Rower Mert , Yasinler , Harun , Londralı Nick , ..

Bostancı Sahilden Sabiha , Tepeören Eski İzmit Yolu Üzerinden İzmit , Maşukiye , Kartepe Green Park , ordan geriye dönüş ....225 civarı olur tahminimce ....Toplu halde gidersek yolları fındık , fıstık diye yer bitiririz şerefsizim :D :D :D

Arzu ederseniz E-5 den de gidebiliriz ...E - 6 da olur ...

Km sabit kalmak koşuluyla farklı güzergah fikirlere tamamen açığım :)

@Tolga Gürgün

jant setim gelmedi:( sanırım 2 hafta içersinde gelebilecek , malum arkadaşın işleri haddinden fazla uzadı , habercilik böyle bir iş olsa gerek:(

bu sebeble ben gelemem

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Tolga Gürgün
ben tamam diyorum :D Hakan kesin gelir, Erdoğan ım zaten yazmış mazeretini, yasinler bizi bozar grup içinde bisiklete binmeyi bilmediklerinden gelmesinler, Rower Mert de Yasinlerle gitsin oda yavaşlatır bizi, en iyisi ikimiz gidelim yalnız ben yokuş çıkamıyorum seni maşıkiyede beklerim acele kartepeye çıkış-inişte edersen sevinirim üşürüm yoksa beklerken:D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
:D @hornet:D :D :D Erdoğan ımla Alp imle gideriz hem bisikletin birazda keyfini sürmek lazım yıllarca Alp dhuez tırmandım bir Allah ın kulu bu teklifi yapmadı:D saol Yasin im:D :D

@Ali Emre AkcanEmre hocam başarılar şimdiden, yalnız seni yolda kopardığımda ben koşuyorum, antrenmanım daha az, kaslar koşu yüzünden bozuldu falan gibi mazeretler istemem, bak Lance bile 2 maraton koştu adamı turda harcadılar acımadılar:D

@Ahmet Gökdere

hocam senin gibi yıllarını lance ile aynı mahallede geçirip yıllarca pro tour lara katılımış bir sporcuyu nasıl koparabiliriz koparsak koparsak ancak ipimizi koparırız diyorum hocam

Geri