öncelikle Alp ime başın saolsun demek istiyorum, Allah rahmet etsin sanırım bana getirdiği teyzeyi kaybettik, çok şirin bi teyzeydi hatta az kalsın evlendirecekti beni, Allah mekanını cennet eder inşallah
Hakan ım sen böyle binmiyorum deyip gelip geçiyorsun beni canım sıkılıyor abi, yarın yağmurda geliyomusun sıkıyosa
alp selam, başın sağolsun şimdi gördüm mesajları, allah geride kalanlara sabır ve sağlık nasip etsin. Merhumenin mekanı cennet olsun allah C.C. kabir huzur versin.
@STORMER
bende binemiyorum yeterince yoksa fırsatı kaçırmazdım, abi kaç hafta sonu varbe ya, kirlenmek güzeldir Hakan ım bak yoksa sonun Erdoğan ım gibi olacak
tekrar selam
geçen hafta,da yazdım,artık sabahları hava aydın oluyor,erken çıkalım derim,
günümüz ölmesin.
bu sabah,da ant la beraber,8 de çıktık,havada güzeldi,
bir mart dan itibaren,hareket saatimizi,08.00 yapalımmı?
Herkesden Allah razı olsun tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Allah böyle sevenleri ile birlikte dualar eşliğinde bu dünyadan ayrılmayı nasip etsin, Evet Ahmet abicim Babaannem sana kafayı fena takmıştı az kalsın 2. evliliği yaptıracaktı sana hepinize tekrar teşekkürler yakında görüşmek üzere.
bugün havadaki nem oranının %60 ı geçmesi grubun yine çıkmasına mani oldu, sanırım Muhammed hocamdı ben bostancıdan dönerken gördüğüm 2 kişiden 1i, erken çıkmış diye düşündüm, klasik bostancı-tepeören dağı turumu yaptım, tek damla yağmur yağmadı, hala da yağmıyor, tepeören dağı istanbulun en yüksek dağı olup rakımı 1300 m dir, ortalama 45 km /h ile çıktım , hafta içi yorgun olduğumdan hızlı çıkamadım, evde oturan, starbucks da yağmuru izlerken kahve içeriz diye bekleyenlere son sözüm, kaç hafta sonu var abicim bir yılda, ayrıca sonsözüm Erdoğan ıma, yaw Erdoğan ım senin neyine madone bide üstüne karbon jant, sen şimdi onu yağmurda çamurda çıkarmazsın, rüzgarda toz olur diye çıkarmazsın , ne zaman bineceksin Erdoğan ım