Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ysnymn
Aslanım Yasinim helal sana, Kürsünün en üstünde olmak zaten çok güzel ama daha nice yarışlarda aynı yerde görürüz inşallah seni sevgilerimle....,

@Alp Aslan

Yasin in yeri belli, kürsüden inmiyo maşallah, Allah daha devamını nasip etsin, ama senin yeri neresi Alp im çevirdin bi tansiyon fırıldağı yok oldun olmuyo bak Bülent abide yok tek başıma kaldım Hakan dalgasını geçiyo

Yasin'im hakkındır.O kadar kampa hakkındır.Tebrikler kardeşim ama devamı gelsiiiiinnnnn

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet Gökdere
Vallahi abi fos çıktım ben bakalım ne olacak halim nerdeyse kısaların vakti geliyor benden hala görüntü yok şifreli kanal gibiyim bakalım ne zaman kendime geleceğim ama sana güveniyoruz abi, Bülent abide benim gibi senin deryarının hesaplarını yapıyordur bakma bizim akbaba olduğumuza bu sene kanatlarımız kırıldı ama kebap desteğiyle kısa zamanda toparlanırız:in: :)

@Alp Aslan
bana da hiç güvenmeyin Alp im bu kadroyakar kardeşlerin büyüğü siz gittiğinizden beri beni garip buldu dalgasını geçiyo, bi kenarından günde 10 dk da olsa başla hiç yapmamaktan iyidir Alp im hele bekliyim yaza az kaldı deme

@Ahmet Gökdere
Hııııı sen şu rüzgarda bile tel yakarım diyen stormer arkadaşdan bahsediyorsun, abi sen üzme tatlı canını o şimdi seni yalnız gördü ya e birde yasinlerin sayısı yine arttı kendini güvende hissediyor merak etme abi benden top geçer adam geçmez genç filan anlamam oyalarım onları sen rahat ol:)

arkadaşlar Erdoğan ım madone ye karbon jant alıyormuş, uyarmayı bir borç bildiğim için yazıyorum, Erdoğan ım bu tarz jantlara normal fren pabucu takamazsın, mantarlı pabuç olması lazım, 2010 model olmasına dikkat etmelisin, ayrıca fren mesafen çok uzar gruba gelmez benden uyarması, bunları nereden mi biliyorum, anladın sen onu:D :D :D hayırlı olsun güle güle kullan lakin çocuğun rızkını bağlama , bende fulcrum racing 3 var o da gdiyo

@Ahmet Gökdere
Mantar derken abiii..... mantara mı bağladı erdoğanımız demek istiyorsun :) kızdırmayalım abi hayati risk içeriyor arkadaşımız başımızı belaya sokmayalım:)

• Beğen
@hornetYasin im Erdoğan ımın durdurma(ma)sı için önce bi hareket ettirmesi lazm bi el atalım da vurduralım makinayı şimdi pas yapmıştır:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Bu gün Ben adaş ve mert bisiklete bindik... : ) eski günlerde ki gibi sadece ben mtb'leydim...

• Beğen
Pedallarınıza kuvvet iyi yapmışsınız Yasinlerim ve Mert arkadaşımızı da
aramıza almışsınız bari Mert aranızda bir dilek tutsaydı :))

Pazar günü hava güzel olsa da hep birlikte çevirsek :in:

@hız

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.herkes kafasına göre mi turlar yapıyor?bıraz bilgi verirsenız sevinirim.ben modada oturuyorum bu taraftaki etkınlere katılmak ıstıyorum.bisikletim büyük değil katlanabılır dahonum var speed7 modelinden.size yetişebilirmiyim:)tesekkürler

@seher gül
aramıza hoşgeldiniz seher hanım , katalabilir bisiklet teknolojisini tercih ettiğiniz için kurumumuz adına teşekkür ederim ben Jonh Dahon un yanında yıllarca çalıştım, bizim bisikletmizle bu grupta kimse sizi geçemez inanın bana, arkadaşlarınıza da bisikletimizi tavsiye etmeyi unutmayın iyi günler dilerim

@Ali Emre Akcan

:D :D

ne ?

ali emre abi seni buralarda görmek ne büyük saadet :)

Geri