Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Selam grup herkes yine yeraltındaki gizli sığınaklarına çekilip gizli projeler üretmeye başladı herhalde, ses soluk kesildi yahu neler oluyor umarım herkesin işleri yolunda ve güzel bir hafta geçiyordur inşallah görüşmek üzere kolay gelsin

Scudo
@Alp Aslan
Alp cim ben ucuza liposuction yapan bi dr aramakla meşgulüm, meğer benim yağlar erimeyen türdenmiş o yüzden göbeğim gitmiyomuş bi türlü komşu teyze söyledi:D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Tolga Gürgün
Ohhh daha iyi kardeşim özleyince bir başka iyi gelmiştir bisikletine kavuşmak ama senin tepeören'e zor gittiğine inanmam sen 450'i yutmuşsun Tepeören ne yapar sana:) göbek kötü göründüğü için yakın çekim yaptım avatar fotosunu
@Ahmet Gökdere
Biliyorsun abi benimkide aynı türden 2 kişi gidince indirimden yararlanırız aman kısa sürede bir yer bulalım:in: :)

Bugün sezonu açanlardan biri de ben oldum. 100 gün aradan sonra ilk defa bindim ve epey özlemişim. Sizin yakaya geçerek Muhammed'e uğradım, sağolsun uğraştı biraz. (Eline sağlık zanım) Bisikleti yavaştan Ultegra'ya çevirmeye başladım, başlangıç arka aktarıcıdan oldu, gerisi kısmet şimdilik. Sonrasında sahilde biraz çevirdim, avrupa yakasına dönüp biraz da orada takıldım. Dizde herhangi bir problem yok şimdilik. Görüşmek üzere...

Hornetım bu gun gorustum Yaman cok yaman olmus adas bosuna heveslenmesın deryerıme bıraksın gırmeyı ucundan bıle yararlanamıcak dıyor helekı yokuslarda bısıkletı duvara bıle asabılır dıyo haberın olsun ctesı gelıyomus pazarda yarıstaymıs haberı olsun:D :D :D

Hatta bacaklarda yanmıs sen dusun huhahahahaaaaa:D :D :D :in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER
son gülen iyi güler kardeş hatta ilk gülen enson gülen değildir herzaman , utanmıyosun dimi kocaman adam oldun başklarının göbeğiyle uğraşmaya, sen böyle değildin başkalarından öğrenmişsin bunları hadi söyle kim öğretti sana bunları söz kızmayacam:D :D :D

@STORMER
hornetim sen meraklanma ben seni çekerim son düzlüğe kadar o sırada arkamızdan gelebilen varsa son sprint senin yoksa ki mümkün olan bu o zaman yarış senin ben doydum artık:D :D hakan ım doyma kısmına bişiyi yazma az önce çiğ köfte yedim zaten asabım bozuk:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ahmet GökdereSöylemem abı :D Yemezzzz:D Ama elımde oyle bır foto varkı bak onu avatar yaparım cıldırırsın sonra:D :D :D Muhtemelen kapıma dayanırsın:D :D :D Dayanmak derken yanlıs anlamayasın:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

bosver abi takma sen :) bana da bir ara leblebi yutmuş solucan diyordu arkadaşlarım :)

@Atila Filmeriçim rahat uyuyabilirim bu gece, çok rahatladım şuan,saolasın Atila kardeş:D

@STORMERelimde belgeler var sabrımı taşırma diyosun yani:D moda olmuş vatanımda:D Hakan ım çok üstüme gelme aramızdaki hukuku çiğnerim bidaha ki yokuşta ezer geçerim hatrın kırılır demem kalbini kırarım:D :D

Cuma
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 16 °C . Rüzgar KKB 10 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Cuma Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 9 °C . Rüzgar GGD 14 KM/S .

Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 19 °C . Rüzgar BGB 28 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 9 °C . Rüzgar GGB 10 KM/S .

Pazar
Fırtına Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 15 °C . Rüzgar BGB 43 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 3.48 mm).

Arkadaslar haftasonu ruzgar gıderken arkamızda ozellıkle pazar bız gıderken ucurur ama donuste herkes basının caresıne baksın dıyorum :D :D :D

@Atila Filmer

güle güle kullan zanım benim

@Mehmet Karaçam

sanada zanım benim

Geri