Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
:D @cannonfirebi daha o arkadan esen fırtınayı bulursanız olur yada benim rüzgarıma girebilirseniz 45 de olur biraz çalışın antrenman yapın uçuriyim sizi tek başıma binmekten sıkıldım, eskiden pro bisikletçiydim ben:D :D :D

yarın çıkacak varmıydı varsa 09.00 da bostancıda oliyim yoksa sab,iha istikametine gidiyorum

Yasin ben yarını boş geçicem pazar sürücem olmadı beraber çıkarız yine

@hornetPatladık:D :D Yarında boyle haydı arkadaslar hemstır moduna gecelım:cool: :cool: :D :D

Oh bygün rollerın keyfini sürdüm ama birşey soracağım arkadaşlar ilk kez nabız saati kullandım ve doktorum 140-160 arası sorunsuz aralığım demişti ama yaşıma göre olan üst sınırım mami ilede konuştuk 185, rollerı çevirmeye başladığımda hemen zaten 160 lara geldi arada sprint denediğimde ise 183 e kadar çıktı ve sprinti bıraktığımda 170e düştü ve bu şekilde antremanı tamamladım bittiğinde ortalama158 di sizce bu değerler normalmidir abilerim arkadaşlarımmm,iyi haftasonları

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Alp Aslan
Alp im kolay gelsin, ne kadar çevirdin nabzın yükseldi, kapalı ortamda (balkon dahi olsa) yeterli hava akımı olmadığından terleme daha fazla oluyor, vücut çabuk ısındığından nabız olması gerekenden daha fazla yükseliyor, tam karşına bi vantilatör koy faydasını görürsün

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Ahmet Gökdere
Dediğin gibi hava akımından kaynaklanıyor olabilir abi, Antremansızlıkda var biraz daha antreman yapayım bakalım daha aşağılara çekebilecekmiyim,görüşürüz abi

@Alp Aslan
Alp im yarın sabah çıkalım seni bi test ediyim eskiden pro bisikletçi hocasıydım biliyosun avrupadai yıllarca çalıştım

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Abi çok istiyordum ama yarın çalışacağım için olamayacağım çokda özledim ancak nafile bu hafta hayır yok benden ,sana güvenim sonsuz zaten beni 1 ayda tdf kıvamına getirirsin:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Alp Aslan

Merhaba Alp bey,
Yaklaşık 4-5 senedir roller/trainer antremanı yapan bir kişi olarak fikirlerim:

Sizin maksimum nabzınız (220-yaş=max atım sayısı) kabul edilir ölçülerde ama ortalama nabız atım sayısı biraz yüksek, size göre zorlayıcı şartlarda azami 140-150 aralığı atım normal sayabiliriz.

Roller antremana yeni başlamanız nedeniyle ilk zamanlar nabız ve ortalama nabız yüksek olacaktır/olabilir. Antremanlarına bir kaç ay devam ederseniz ortalama veride 130-140 nabız aralığı yakalarsınız. Buradaki veriler 1 saat antreman zamanı kapsar.

Ayrıca kapalı alanda roller/trainer antremanı yaparken özelikle serin havalarda çok fazla terlememeye ve antreman yaptığınız bölgenin fazla hava akımına maruz kalmamaya dikkat ediniz. Kapalı ortamdaki oksijen yetersizliği ve diger etkenler nedeniyle boğaz ağrısı/şişkinliği vs. kaçınılmaz olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Alp Aslan

Alp'im kendini iyi hissediyorsan problem yok ..Bende yıllarca Ahmet Hocam kadar olmasada Londra ' da fitnes , yoga , plates , karate , judo antranörü olarak çalıştım . . .:D :D :D

Tolga Gürgün

@Yılmaz Uyar
ilginize Teşekkürler sağolun, @Tolga Gürgün
Bilmezmiyim abi kendime geliyim seninde yakana yapışacağım:)

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Uyar
@hornetActı actı ama yarın sabah yıne bol yagmurlu olucak gıbı gozukuyor:cool: Oysakı bahsettıgın saatlerde bende Sevket hocamla kahvelerı yudumluyordum :D :D :D

Sıkıldım kıstan sımdı 2005TDF yı ızlıyorum kısaları gıyıp cıkasım gelıyo:rolleyes: :ci: :ci:

@Mustafa İçdağEvet abı ezberde eksık etmıstım tekrar hafızaya kaydedıyorum:D :D :D

Bu sabah çıktım Suadiye-Pendik-Kızıltoprak-Suadiye yaptım. Süper ham olduğum için 2 saat 10 dakika sürdü. Giderken yol kenarında ısınan Corratec yol bisikletli biriyle selamlaştık, sonra Pendik dönüşü 8-10 kişilik iki grup gördüm, aralarında yaklaşık 15 dakika ara vardı. Bu iki grubun hangisi forumdan?

İlk gün 50 km yaptım, ortalama hızım 23km/s. Antrenman lazım...

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Geri