Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

İlmiği sen geçir abi sana boynum kıldan ince ama içimede bir korkuda salmadın değil bakalım ne yapacağız şimdi Allah'dan Bülent abi dönüyorda Ahmet abi ile Bülent abinin arasına saklanıp yırtarım diye düşünüyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@Ali Emre Akcan
Emre hocam sen kolpaları sevmiyosun ama bu yaz sana Alp imle kopmaları sevdirecez, yedirmem Alp imi diyorum Bülent abimin tabiriyle torbacı Erdoğan ımda gelse yedirmem:D :D :D Bülent abicim yağmurda yağsa fırtına da kopsa yoldayım pazar paşaköy yapıyorum beklerim son sözüm size kadroyakar kardeşler , böyle bisikletlere falan güvenmeyin bu yaz bittiniz siz ifadenizi alacam yolda, mahvedecem sizi :D :D :D Serkan ım makina daha bi güzel olmuş, yalnız hala arka fren göremiyorum bidaha böyle görmiyim alırım bisikletini (Erdoğan ımla Emre hocam ahklını da alır söylemedi deme)

@Ahmet Gökdere

abi hafta sonu antrenmanına konsantre olayım derken birden aklıma geldi, ürktüm. grupla paylaşayım istedim. abi şimdi erdoğanımla emre, haddimizi aşıp yokuşta onları onları geçmek gafletinde bulunursak ne yaparlar abi? Yeni raconları gereği bizim de aklımızı alıp topuğumuza mı sıkarlar?

hani şu anki kondisyonumla benim geçme ihtimalim yok, şimdilik can güvenliğim var, ama sen dikkat et abi... hele haftasonu yazdıklarınız doğruysa, hakan için arkada erkort ambulans şart abi.

@Bülent ERYILMAZ
Bülent abi bende sana güveniyordum Ahmet abi ortalama 60 ı tutturup kayboluyor tutamıyorum onu, bende Bülent abi Emre abinin gazabından kurtarır beni diyordum şimdi 60la gidip Ahmet abiden kopmamam lazım.:)

Abi yarın görüşüyoruz savunma stratejilerini yolda konuşuruz

@Alp Aslan

alpim her mesajında görüyorumki ahmet hocam ve bülentin ismi ağzından düşmüyor seni erdoğanıma havale ederim sonra nelerin olacağını sen düşün senle yazın şile rampalarında görüşelim

ahmet hocam alp imi de alalım şile yapalım şile derim rampa derim en kısa zamanda derim zaten bülent dünden razı derim erdoğanım derim velhasıl allah kerim gözlerinizden öperim (bende ne istihbaratçıymışım be)

@ysnymn

yasinim sende gizliden şileye hazırlık yapıyosun heralde

Emre abi Şile'ye gideceğiz tabi ama önce Polonez'i bir daha yapmamız lazım oranın 1-2 çıkışı vardırki sorma gitsin tadından yenmez çevir çevir bitmez, şöyle yavaş yavaş kondisyonumu toparlayayım kendime geliyim önce ondan sonra arkanda biteceğim ama şimdi çıtır çıtır yersin beni

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@Alp Aslan

alp im öyle tahmin ediyorum ki bu mesajları atarken ahmet hocama danışıyosun ve seni yönlendirip benim ve erdoğanımın rampalarda aklını alacaksınız bana öyle geliyor demedi deme alp im

@Ali Emre Akcan

abi bak aklıma takılan şüphelerim konusunda yüreğimizi ferahlatacak bir şey söylemiyorsun, erdoğan zaten duymazdan geliyor. topuğa sıkmak neyse, topuksuz da idare ederim de aklım bana lazım abii.:D :D :D
senin erdoğan'a sözün geçer; saygı ve hürmetlerimizi ilet, söyle de can güvenliğimizi garantilesin. yoksa bisiklet hayatım bu genç yaşta bitecek abi.

@cannonfire

Butun arkadaslara keyifli tur icin tesekkürler :) :) :) İngiltere'deki karlardan yüzünden uzun zamandır çıkamamıştık :mad: Çok güzeldi tekrar bisikletin üzerinde olmak:) .

Bugün cok yerde limitleri zorladım. Ama güzeldi:D :D :D Umuyorum yakında yine çıkarız:D :D :in:

@mannic
Superman you have no limit,
Türkiye'ye her gelişinde bize katıldığın için teşekkürler görüşmek üzere,

• Beğen
@Bülent ERYILMAZ

:D :D :D abi sorma ajan çıktı bunlar, hele Emre hocam elinde kaçırdı açıkkapıyı ki yandık hırsını kimden çıkarır bilinmez:D bende çekiniyorum abi Erdoğan ımın torbadan adım çıkar diye titriyorum:D ama sen varken kimse bizi dokunamaz abi sen bizi (Alp imle beni) korursun abi

@Ali Emre Akcan
bu pazar şile diyorum bakalım kimler harbiden kimler torbadan bisikletçi anlayalım ( bu sözüm size kadroyakar kardeşler bitirecem uleyn sizi:D ya bu adam beni nasıl böyle yokuşta geçti hala anlayamadım 1 hfdır kuduruyorum:D :D )

@Alp Aslan
benimde limitim tok Alp im bana da böyle şeyler söyle şu aralar çok ihiyacım var, limitisz yiyorum şuan Hakan mahvedecem seni süründürecem:D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ahmet Gökdere
Ohhhhh Pazar yangın var ama bu haftada yağmur kısmeti var elinden kurtuldular yine, ben vallahi çalışıyorum kaçmıyorum hiçbiryere bundan sonra yağmur değil kar yağsada yollardayım ama ne yapalım cukkayada birşeyler atmam lazım:)

• Beğen
benim yaramaz oğlum 2 gün önce kolunu kırdı:( :( maalesef onunla daha fazla ilgilenmek durumundayım ebeveyn olarak:in:

tam da antremanlara başlamışken talihsiz olayın başımıza gelmesi biraz beni öteleyecek sanırım, olsun evlatlarımız, canlarımız sağlıklı olsunlar gerisi boş, ne yapıyorsak onlar için , bisiklet kendimiz için , bisiklete de ayıracağımız vakit bol önce evlatlarımız, sağlıklı bireyler yetiştirmeliyiz ki sağlıklı ve güçlü toplumlarımız, geleceklerimiz olsun.

Şile yolunda gruppo bir pedal benim bir pedal da oğlum için basar kuşkum yok

@ERDOGANKESGIN

zanım erdoğanım,çoook geçmiş olsuuun,umarım gelecekteki yıldız sporcum çabuk iyileşiiir:in:

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
Geri