Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Alp Aslan

ah alp im nerede o günler havalar ısınsa ahmet hocam hem benim hemde senin aklını alacak kartepe yollarında felaket idman yapıyor bana öyle söyledi hem kendisi eski CİA ajanı arkadaşları uydu üzerinden bizi takip eder

şaka bir yana havaların gzüel gittiği bir zaman şile turu muhakkak yapalım kadro kalabalık olur

Scudo
@Ali Emre Akcan
Güzel olur tabi abi tadı damağımızda kaldı ama ben kendimden korkuyorum yollarda ayılıp bayılırım diye ama ne keyifli olur bu sefer ahmet abide gelir tam kadro yollara akarız:)

3-4 sayfada bir Bülent abiye sesleniyorum ama nerde ise duymuyor Bülennnnnnnt abi nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiin geri dön artık:)

• Beğen
Tepkiler: hız
@Alp Aslan
sesleniyorsun da görünmüyor ki!!!!
bir taraftan işim başımdan aşkın, haftasonu yetiştirmem gereken bir kitapla boğuşuyorum... o neyse, işimiz yapacağız, daha çok olsun da....

yahu bir gecede 8 sayfa döşenmişiniz, herkezin çenesine vurmuş, evde çoluk çocuğu boşlayıp gecenin 11'lerinde full kadro yazışmakta. bari okuyana acıyın.... sanırım yeni arızamızdan dellendiniz, coşkuya kapıldınız gece gece.
velhasıl yazık ettiniz çiçeği burnunda hayranımıza, şevkatli davransanız belki antrenmanlara da gelirdi, rüzgarına yatardık, olmadı napalım...üslup konusunu da yüzyüze konuşuruz grupta artık.

c.tesi yağmazsa yoldayım... ama bi taraftan da tırsıyorum, biri torbacı oldu, mafyatik bir söylemi de var ayrıcana, biri taytsız binme derdinde, biri günlük 200 km'lerde, öteki bir aydır binmedim deyip yokuşta ciğer söktürmekte, ahmet abim her zamanki ayar, sen dil altınla rüzgarında... bakalım nasıl baş edeceğiz...
neyse, korkunun ecele faydası yok, dişime göre birini hedefleyip yapışırım ensesine artık. ama sen yine de cebine fazladan bir dil altı hapı da benim için koy...

@rower mertVay vay vayyyy patron hojgeldın be yaw harbıden meraktaydım nerelerdesın dıye sesın solugunda cıkmıyo kesın bısııler cevırıyo dıyodum cıktın ortaya nıhahaaaaaa rusum benım:D :D :D :in:
Ama haftasonu bol yagıs gozukuyor yaws:D :in:

• Beğen
Yaman sana ıs bulmak lazım yoksa ısımız zor valla yusaya cıkarızda senı nereden toplarız onu bılmıyorum yaws:D :D :D

Horrrrrrrrnetttt safak kac bı ses ver bakalım:D :D :D

arkadaslar bı yemek yıyım gelııım yoksa bu muhabbette ac kalıcam:D :D :D

2 diyorum başka da bişey demiyorum. Bülent abi haklı okuyana aciyın biraz yahu :) ama yarıldım okurken bu sene güzek geçecek gibi yasinim benimde planlarım var ama önce vermem gereken 1 ton var neredeyse:O

mustafa abi hep uzaktan takip ediyorum bitim abi bu ne ya mustafa abi gios ne olucak ben talibim onada :D
msutafa abi ya bu colnago kaç akdro acaba bende alıcam bir bisiklet kadro ama üst gövdem kısa olduğu için merak etim bu kadro kaç acab mustafa abi üst boru _?

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
offfffff Mustafa abi offfffffff,
Normalde özel bir durum belirtirken o kelime tırnak içine alınır ama artık mustafa abiyi offfffff içine alıyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@cannonfire
Turboyu aldım birazdan benim bisikleti parçalamaya başlarım, yahu gaza getirmeyin insanı daha yeni boyattım bisikleti :)

• Beğen
Geri