@ERDOGANKESGIN
arkadaşlar hala daha anlamamakta direniyorsunuz....
bana bu şekilde yaklaşmayın lütfen size rica ediyorum hatta yalvarıyorum...
bakın Erdoğan bey çok açık bir dille beni tehdit ediyorsunuz ve racon kesiyorsunuz doğrumu doğru ama banlanmıyorsunuz eğer bu sizin yazdıklarınızı ben yazsaydım şimdiye kadar çoktan uçururlardı ama bu şekilde yazılar yazmayacağım çünkü daha işim bitmedi szilerle ben bir bayan olarak sizden bişey rica ediyorum ama yapmıyorsunuz benim ümüğümü kesecekmişsin nasıl???????
beni dövdürtecekmisin karakolamı çektirecksin adammı yollayacaksın ne yapacaksın çok merak ettim sen kürt bilmem kimin torunuymuşsun o ayakları bırakıp bisiklete başlamışsın iyi yapmışsın ne güzel umarım bir daha dönmezsin o ayaklara şuan karşınızda tanımadığınız biri var eski istihbaratçı değil belkide yeni istihbaratçı nolacak şimdi belkide kürt bilmem kimin bilmem neyi değilde bilmem kimin ta kendisi yada sevgilisi ha nolacak siz beni bilmiyorsunuz ama ben sizi biliyorum nolacak ben size diyormuyum aldırtırım kaldırtırım bilmem ne yaptırtırım demiyorum çünkü bunları yapmıyacağım sadece dayılanmayın diyorum çünkü sadece kabul edeceğiniz bişey var aama etmiyorsunuz
oooooooofffffffffff aman ya neden uğraşıyorum ki sizinle ne haliniz varsa görün ama bilmenizi isterimki bu tarz giderseniz bayanları çekmekten çok iteceksiniz
forum yönetiminin mesajları değerlendirmesini rica ediyorum ve gerekenin yapılmasını talep ediyorum...
Erdoğan Keskinin banlanması gerekiyor açıkça tehdit mesajı yazmış
ben şimdi savcılığa bildiricem bu durumu yarın mesai saat başlayana kadar vaktiniz var.....
,
ama illa ümüğümü sıkmak istiyorsa sıksın
ayrıca ırkçılık yapıyor Kürt falan
yani kürtler türkleri haklarmı ben anlayamadım istersen bunu bir A.Emre Akçan ağabeyine sor bakalım o nediyecek....
herşeye rağmen kendisini afedebilirim bana telefon numarasını buraya yazsın arayayım kendisini....
not: hahaha ben size demiştim aptalca mesajlar yazmayın diye şimdi ayıklayın bakalım pirincin taşını....