Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ali Emre Akcan

Abi karanlık değil , larcivet :D :D :D

larciverti çok severim .....:)

önümüzde 3 gün daha var günler dahada uzayacak :)

koskocaaaaa '' İstanbul Anadolu Yakası Yol Bisikleti Grubu '' nda tatlı rüzgarın ve
hava sıcaklığını 19 derece olacağı bir günde 5 saat değişe değişe çevirip yağ yakmayı düşünen sadece 4 kişimi ( emre , erdoğan , kerim , tolga ) var :(

Hadi bakalım bekliyorum . .

Tolga Gürgün

Scudo
@Alp Aslan

Kardeş bomba gibiyim :D Sen nasılsın ?

Cumartesi gelsene canım kardeşim sende ..:in:

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün

abi erdoğanla konuşalım ben uyarım saat konusunda erken benim içinde iyidir ama 6,30 olmazsa 6,45 olsun abi fiş almayalım olurunu söyleyin ayağımız alışsın

• Beğen
@Tolga Gürgün
Tühh konuyuda değiştiremedik:), gelmeyi gönül çok istiyorda henüz hazır değilim gelirsemde size sıkıntı olurum, ama çalışıyorum yakında rüzgarınıza girebilecek kıvama gelirim inşallah

@Tolga Gürgün
ben c.tesi çalışıyorum ama pazar olur , size pazar uymazsa ben tek başıma kartepe üzeri manavgat düşünüyorum:D :D şelaleden atladı taytı patladı yapacaz sonra:D

Alp cim pazara yağmurda yağsa çıkalım diyorum, bu arada Bülent abiden haberi olan varmı sesi çıkmıyor bayağıdır

@Ahmet Gökdere
Evet abi yağmur iyi geldi bana şu an bir işde görünmüyor sana eşlik ederim evet Bülent abi kayboldu gene, bakalım bulabilecekmiyim

• Beğen
Heh yine yakalandık geçen gün Bülent abi ile katıldığımız bir yarışdaki fotoğraflarımızı yayınlamışlar sağ başta ben varım hemen yanımdada Bülent abi:)
http://img690.imageshack.us/img690/1649/q45.jpg

@Ahmet Gökdere

hocam pazar yağmur var artı pazar günü kudunun turu için kartepe rezerve durumda galiba baksana mert arkadaş bile turu sonraki haftaya kaydırdı

• Beğen
@Alp Aslan

bunlar kim alpim resimler eski olduğu için çıkaramadım da

Tour de france hatıralarımız abi , sağdan itibaren ben bülent abi, sol baştada Ahmet abi var kızıyor bize onun yanındaki tiryakiyi çıkaramadım

Süperler, ortada 2. ile 3. nün arasında arkadan fotoğrafa girmeye çalışanıda atlamayın:)

@Alp Aslan

alp im öyle anlıyorum ki sen konuyu değiştirme peşindesin ama yemezler seni ahmet hocama teslim ederim sonra manavgat git gel yaparsın haberin olsun demedi deme alp im

@Ali Emre Akcan

Abi aman diyim gözünü seveyim 06:30 da çıkın , bu konuda çok hassasım:)

bek ben 06:00 da çıkıcam sırf sizi biranönce karşılayayım diye . . :D

Erdoğan tamam değilmi ?

peki başka . . . .. . :(

Alp ' cim foto süper çıkmış . . .Hepinizi tekrar hatırladık eski turlarda :D

Şu sulukları çok hoşuma gitti , eğilmeden sanki masadan gibi süper :D

Tolga Gürgün

@Ahmet Gökdere

Patron gel Cumartesi gel bak çok zevkli olucak . KArtepe üzerinden Manisa ' ya inicez . Hem almamız gereken elektrolitler hakkında görüşmemiz lazım .Lütfen gel . Pazara yağmur var uymaz sana :D :D :D

Tolga Gürgün

@Ali Emre Akcan
Yok abi konuyu değiştirirmiyim hiç. Ben zaten Ahmet abinin Deryarcısıyım çıkmam onun sözünden nereye derse oraya Manavgat,Kaş,Alanya tüm sahil etabını tamamayacağız:)
@Tolga Gürgün
Başka fotolarda var nostalji niyetine arada eklerim.
bildiğim kadarı ile Emre abiler karşıdan geldiği için saat sıkıntısı oluyor Tolga ,
Yazıktır etme biraz daha dinlenip gelsinler yahu, yoksa kötü planlarınmı var onlar için:)

@Tolga Gürgün

farketmez tolga dostum erdoğan la konuşayım 5 tede kalkarım ben mühim olan erdoğan o da erken kalkarsa sorun yok

ahmet hocamda gelsin bu arada erdoğanımla ikisini aynı turda buluşturup epo hk.fikir sahibi olalım bari

Geri