Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Tolga Gürgün
dediğin gibiymiş Tolga hocam, bende neden oralar sabaha temizlenir mi dediğini az önce anladım, tepeören tarafında yollar ıslak-çamurdu bende döndüm kuru kaldım:D şile içinse kış sezonu nasıl olur, ayrıca ben sadece pazar çıkabilirim, pazar hava iyide olsa sabahları bayağı soğuk oluyor, bence kışı kısa-orta mesafelerle geçirelim, sıkı güç antrenmanları yapalım, mayısta kartepe öncesi 1-2 kere şile yapalım, sonra kartepe, sonraki hafta ağva yapalım, sonrada her ay enaz 2 kez şile yapalım derim, şile yolları mükemmel

Scudo
@Ahmet Gökdere

5 saat kesintisiz binilmeli , , , sabah 06:30 11:30 arası . . .

bekleyelim o zaman mart kapıdan baktırınca planlara başlarız . . . .

ama arada gel gitler olursa benim dünden razı olduğumu bilmenizi isterim

06:30 11:30 arası . . .

@Tolga Gürgün
Tolga hocam 5 saatte kars kaşarı olmadan o yol yapılmaz gibi geliyor bana, grubun performansının üst seviyede olması lazımki yapılabilsin, ama aradaki gel-gitlerde - ki bu gelgitler Erdoğan ımın dünyaya yaklaştığı dönemlerde oluyor - Erdoğan ıma takılabilrsin kendisi şilenin yolları kaymak yediğim dondurma-kaymak temposuyla 4 saat civarında yapıyor o yolları:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Kendime Bu Fincanı hediye olarak zorla aldırttım bence kahvelerinizi bu fincanla yudumlamak hoş olur Caddedeki paşabahçede 7.5 TL'e satılıyor ,Afiyet olsun
http://img14.imageshack.us/img14/2421/58753746.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@Ali Emre Akcan
:):):)Hahahaaa abi ben içine kahve koyuyorum ama siz ne koyarsınız bilmem sizi gidi epocular:) yok abicim fotoğrafdan öyle büyük görünüyorlar yoksa standart kahve fincanı

@Tolga Gürgün

Ben cezayı E-80 Otoyolda aldım D100 eski ankara yolunda birisa sporda antrenman yapıyor o Konuda sorun olucağını düşünmüyorum. Zaten O gün içimde bir his vardı ve yedik cezayı...

@ERDOGANKESGIN

Kimse kalmamış sanırım :/(

@ERDOGANKESGIN

Erdoğan Selam ,

Uyar tabii uymazmı :)

Biz Kerim Babacan ile 5 saat civarı binmeyi düşünüyorduk bu cumartesi . . .İsabet oldu toplu biner daha da zevkli hale getiririz turu ...

Cumartesi sabah siz 06:30 da Emre Ağabey ile Bostancı ' dan çıkın mümkünse .

Ben 06:00 da Pendik ' ten çıkacağım .
Kerim Maltepe ' den katılacak . . yolda karşılaşıp Allah ne berdiyse çeviririz . .

Diğer sakinleride pistlerde görmek isteriz gökyüzü larcivertken :)

Tolga Gürgün

tamamdır ! tolga zamanlama aynen geçe kalmayalım, biz zaten sahil yolunu bitirene kadar hava da aydınlanıyo.. haydi katılımı biraz daha arttıralım, yok mu gelen ?

@Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri