Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@STORMER
abi bide o dediğin söz değiştiş, yiğidi öldür kaşarını yeme:D :D :D

@Ahmet Gökdere
İzin ne demek , Abi bu nasıl bir motivasyondur artık bırak yağmuru kar yağsada durmam ben dilaltımı alır her tepeye çıkarım,

@Alp Aslan:D :D :D :D yok be Alp im biliyo onlar kendilerini:D bak seninkisi bu
(link),
ayrıca senin dilaltına ihtiyacın yok Alp im , senin bu dilaltı haplarını Hakan ıma, Halil ime Erdoğan ıma verelim bence, Serkan ıma olmaz onlar dilaltı kaşar kullanıyo:D :D

@Ahmet Gökdere
Abi tam şu anda alpde huez'i açmıştım ona bakıyordum bu kadar olmaz.:in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@cannonfire

:D :D :D :D :D :D :D :D Serkan ım artık biz fanilerle de binsende mangal yapsak geyik gribi oldum ben:D :D

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam yılbaşının ilk günü sana ve diger Osman Hoca ve Erdoğan Hoca ' ya ayrıyetten teşekkürler . Biraz geç oldu ama kusuruma kalmayasınız ?

Yol boyunca bahsettiğimiz takviye tozlar konusunda ben gayet ısrarcıyım , hararetle bir kaç formül senden bekliyorum . :D Bana özelden mesaj atabilirmisin .
O gün rüzgardan cep telefonlarını birbirimize veremedik .

Benim ki 0 532 727 50 60

Sen tam benim tarz binicisin , vesile ile mutlu oldum . Dediğim gibi Kartepe 'ye eski İzmit Yolundan gidelim , direk Tepeören ' den devam Allah ne verdiyse yol güzel , araba az :in: . Sana Kerim ' den bahsetmiştim oda bizden camiadan durmadan çevirir :) Onunlada uzun uzun sürüş planlarımız var . :D
İrtibatta kalalım

Vesile ile tüm sakinlere yeni yılın sağlık , huzur getirmesini diliyorum . .

Tolga Gürgün

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam sabah sabah koptuuum vallah:D :D :D cuk oturmuş

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ali Emre Akcan

Emre Hocam ,

İlk fırsatta hararetle gidelim . . :D :D Ahmet Hocam biliyor , bizim bu Sabiha sonrası gişelerden sağa girip Koç Lisesinin ordan ( Eski İzmit Yolu ) gaz kesmeden devam edip bilumum gebzenin ve İzmit ' in köylerinden geçerek asfalt yoldan sapmadan Kocaeli ' ne inicez nasipse . Ordan Maşukiye ve Kartepe :)

E- 5 in yolu yol bisikleti için uygun değil , gidilmezmi gidilir tabii . Ama Mtb ile daha tatlı olur o güzergah . . .:)

Selamlar ,
Tolga Gürgün

@Tolga Gürgün

evet sevgili tolga dostum ahmet hocamın yanındaydım geçen söyledim eski yolu 1 kere gittim oradan izmite hayal meyal hatırlıyorum kocaeli ünv.oraya çıkıyo galiba o yol ben 30 Ağustosta gittiğimde yolları gördüm hakikaten yol bisikletini hırpalar o yol mtb ile kıyamam yani bisiklete ama ahmet hocam aklımıza koydu kartepeyi inşaallah kısmet olur gitmek kalın sağlıcakla allaha emanet olun

@Ali Emre Akcan

İStanbul yol grubunun bundan neyi eksik :) be kamera araba dışında her şeyi var zaten bunlarsız yapmak zor kıçında araba her şey orada babamda yapar :D
ee bu hafta sonu ozmn kartepe yapıyoruz :D

@Tolga Gürgün

Benim de favorim d100, aslında cumartesi günü hava oldukça güzel 20 dereceleri bulacak görünüyor, kartepeye doğru gidelim derim.

Tolga & Ahmet ağabey,

cuma günü benim performansı az çok gördünüz Kartepeye sararsanız bu c.tesi gidelim derim ne dersiniz? Sabah 06:30 da pedala basarsak öğleden sonra 15:00 civarı dönmüş oluruz.

Geri