@hasan mehmet yalı
Haaahahhahahahaha yıktın beni abi, Ahmet abi ile yazışmalarımıza istinaden çıktık yola çok keyifli bir sohbet eşliğinde Tuzla sahil yolu ayrımına kadar 50km/h ortalama ile çok rahat geldim ordan ben döndüm Ahmet abi ise hızını arttırıp Tepeören'e doğru devam etti, biraz ıslandık ama onunda bir zararı yok artık, hem insanın motivasyonunu arttırıyor bu koşullarda yola çıkmak. Ahmet abi teşekkür ederim bana eşlik etmek için 50 ortalamayı yükseltmedin sohbetde süperdi şimdi biraz keyif yapacağım. Görüşmek üzere
Vay Vay ki Ne Vayy! Hem 50 ortalama hemde o ortalama ile giderken sohbet,bu ne şiddet bu ne celal İsot ilemi çıktınız yola.Bunları okuduktan sonra ben direk oturduğum yerden çöktüm,benim Fırıncılar odasına üye olup içten şu fırınları fethetmem lazımki size ancak ayak uydurabileyim...Tüm camiaya iyi seneler
@Alp AslanAlp cim düşük tempo bu havada üşütsede senin sıcak sohbetinle ısıttık içimizi senden sonra ben 120 km hızla gittim malüm kaşarlı-isot karışı almıştım yanıma sabiha sonrası patlayan ön tekerim dışında iyiydi starbuckscılara selam "project kartepe" ye devam
hocamı yağmur ve fırtına bile durduramıyo kartepemi durduracak yürü be hocam kartpepe bizi bekliyor seni motive etmek istiyorum ama adımız aragazcı naci oldu be hocam
DÜn zaten aklıma geldi ve kocaeline gittim, gebzede kaldım 60km yol yaptım rüzgar yağmura karşı...
Bugünde Gebzeden izmit ve eve dönüş yaptım 120 140 km arası bir yol olucağını düşünüyorum daha bakmadım saate...
Son bir saati gebzeden sonra sağanak yağmur ve rüzgarda 60 20 km arası hızlarda geçildi... sırılsıklam oldum ayaklarım ve vücudum üşüdü : )
Dün trafik polisinden 130 tl trafik cezası yedim otoyolu kullandığım için Gebze Kop. Otoyolda yolcu inidirip bindirince ceza kesmiyor. Neden ! taksimde bayanları taciz etsem 69tl ceza alıcaktım ama biz iyi insanlar olduğumuz için bize yüksek ceza...
Pişmaniyeyi kendim yedim, yok öyle yatıp sipariş vermek
abi olabilir, çok ara verince unutuyo bikehayvanı sahibini, kaçıyo dimi seni görünce,üstünden atmaya çalışıyo sanırım valla Hakan ım 9 saatte kartepeye gidilir gelinir yolda beklenilmez formsuzlarla yola çıkılmaz kartepe kuralları bunlar bide 15 kg verirsem- ki enkolayı bu kimseyi dinlemem