yarın çıkacak varmı arkadaşlar, pestilciler, kaşarcılar, mangalcılar , rüzgarla dost fırtınayla kanka olanlar, starbuckscılar , ben sabah yoldayım bu sabahki kadar rüzgar yoksa yağsada çıkacam inşallah, Muhammed hocam saolsun çamurluk idare ediyor
@Alp Aslan
Alp im çok iyi antrenman yapıyorum ama daha önemlisi beslenmeyi iyi yapıyorum, 3 kg aldım 81 kg oldum, bencede kork yokuş aşağı frenler tutmuyo artık önüme geçmeyin
arkadaşlar sonunda dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim
işte 4 saat boyunca ortalama 50 km ile gitme sırrım (daha iyisi varmı derseniz kars kaşarıyla günde ortalama 60 km ile 5 saat gidenler oldu )
isostar jeller , karbonhidrat tozlar ve elektrolit tablet için Osman kardeşime sonsuz teşekkürler
(link)
Hojam bak resimle mesimle diyetle olmaz bu iş bak Yasin'im bitirmiş olayı ben gidiyorum demiş gitmiş:in: Bana bu ara yokuşta hiç denk gelme yakarım, karbonum da gelmiş hepten yakarım tasarımlar deryası içindeyim tutmayın enginlere sığmam taşarım O ilaçlar seni kurtaramaz sarı giysen bile seni de yakarım zihahahahah
@cannonfireçok ağır yazmışın be Serkan ım kaşarı fazla kaşırmısın sen şu karbonu artık görsek diyorum, inmidir cinmidir, Serkan ım masterler sınıfında fa(S)tmaster grubunda yarışmak istiyorum, yokuş yukarı telefirikle çıkılacak 1 sınıf tırmanma etapları olan, geri kalanın yokuş aşağı olduğu etap yapabilirmiyiz bi ustaya sorsan
@Alp AslanAlp im yazacağına giyinmeye bak çok ciddiyim, Pendikten dönersin ayakların alışsın uykuda çevrilmiyo bu pedal yoksa kartepe yollarında seni sırtıma almam lazım