Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ali Emre Akcan

abi henüz o raddeye gelmedi, suhuletle yaklaşıp sorunu dostça aşmaya çalışıyoruz, ama söz; o duruma gelirse eti de kemiği de senin, bize kıymıklarını gönder yeter.
abi akşam geliyormusun, erdoğanım, hakanım, ahmet abim, doktorum... ismini sayamadığım uzun liste, teşrif buyuruyorlar mı acaba?

@Bülent ERYILMAZ

bülentim babam rahatsız olduğu için bende kalıyor pek gelebileceğimi zannetmiyorum bu hafta sizle pedallayayaım dedim ama bora nın gece mtb yarışı var ona iştirak edeceğim ama inşallah şöyle uzun çevireceğimiz bir turda ahmet hocamın derin tecrübelerinden faydalanmak isterim malum pazar peşine takmıştı grubu demek hocam bu kartepe işine hazırlanıyor yada bizim bilmediğimiz değişik bir beslenme uyguluyor

o kadar uzun zaman olmuş ki yazmayalı,forum da rütbemiz de düşmüş:D :D

sevgili arkadaşlar,işyeri kurma telaşı ile uzaklaştım ama güzel ve derin muhabbetinizi takip etmek keyif veriyor.mangallar,köfteler,kavanoz kavanoz mayonezler,aslında sırt ceplerinde olmazsa olmazlar:D :D eeee aç karnına o yollar gidilir miiii:D :D hele pestil aman aman hiç o olmadan olur muuuuu:D :D

vallahi okurken gül gül dayanamıyorum,birtürlü konsantre olup da cevap veremedim ama hepinizi sevgiyle selamlıyorum

hepinize neşeli muhabbetli günler dilerim ağız tadıylaa

@hız

Merhaba Mohammed,

Bende gelmek isterdim maalesef iş nedeniyle İzmirdeyim,Cumartesi akşamı kısmetse İstanbula döneceğim size iyi eğlenceler.

Selamlar herkese,
İlkay,

@Wharfedale

olsun olsun,bidahakine bekleriz

bundan sora sık sık yapacağız,önümüz kış,üşümemek için,biraz vucudumuza,yağ toplamamız lazııım:D :D :D:D :D
hiğhiğhiğ

resimleri akşam,elime geçecek,atarım,söz zanım tolgacım

yaa millet neredesiniz? en azından arada açıp sizi okuyor ve avunuyordum,sustunuzz,kayboldunuuzz

eee tabiiiiii o kadar pestiller mayonezler köfteler sodyumlar potasyumlar yedinizzz içtiniiizzzz şimdi ağırlık çöktüüüüü konuşacak hal bile kalmadı dimiiiiiiiii:D :D

bisiklete de biraz zaman ayırın bence:D :D :D

herkese iyi pazarlar

selam millet
hava yine herkesi,kandırdııııııı galiba,:eek:
dünden beride,bel ağrısından dolayı,bisikletede binemedim:( :( :ci:
dün hatta hakanla,halilim,yanımdan geçtiler,onlara bile el sallıyamadım,:cool:
neyse,herkese sağlıklı hafta sonu dilerim.
resimler şu linkde,bakabilirsiniz,hepiniz zanımsınız

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=750846#post750846

fethiyeden bu sabah döndüm 11.00 de, 11.30 da çıktım bi saiha yaptım, dönüşte bizimkileri görürüm dedim ama 3 kişi gördüm selamlaştık tam çıkaramadım kim olduklarını, bizim grup maşallah havadaki nem oranı %60 a çıkınca bile yola çıkmıyo:D , ingilterede yaşasaydık heralde yılda 3-5 kez binerdik dışarıda , dönüşte hafif ıslandım ama keyifliydi , benden söylemesi, nisan sonu mayıs başı kartepe git-gel non-stop yapıyorum kondisyonu toplayın beklemem:D

ahmet hocam demek sende kartepeyi kafaya taktın demek bu kudu hepimizi delirtti sonunda kartepe diye diye mayıs başı banada uyar ama aynı yolda 275 km yaptığım için yolları az çok biliyorum bisikletleri baya hırpalar ama ağanın eli tutulmaz hocam bu arada akşam cepten ulaşıcam sana sevgiler

Geri