Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hornet
Yasin'cim onlar kuş grubuna giriyor buda senin grup kopartıcı kaslarını geliştirir hemde görüntü olarak iyi gözükürsün büyük ihtimal iyi kanat yapmışsındır, hadi bakalım bekliyoruz özledik, ocak 17 mi geliş

Scudo
@Ahmet GökdereNıhahahaaaaaa sımdı koptum ısteeeee huahahahahaaaaa:D :D :D Sen aman kılo falan verme sonra olan bıze olucak nıhahahahaaaaaa:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Hornetım gel beklıyorum yoksa bunlar parcalıcak benı kardesım:D :D :D :in:

Kaç kaldı kaaaaaçççççççççççççççç

• Beğen
@STORMER
bende bekliyorum Hornetimi, rüzgarında nasip olursa mangal yapmak istiyorum, sucuklu yumurta pişirmek istiyorum, pestilimi paylaşmak istiyorum:D Alp im tereyağlı iskender çekti canım:D :D Hakan ım bizden korkma zarar gelmez karnımızı doyur yeter:D easa Erdoğan ımdan kork, geçen rüzgarına giriyim dedim türbülanstan düşüyodum zor toparladım:D :D

@hornet

Şimdi adaşımın görünütüsü kafa ilerde popo kocaman oldu geride 1mt : ) göğüsler ve mide birleşmiş diz hizasında :D :D :D

senin kasını bilmem ama görüntün böyle olmuştur adaşım ama sen merak etme ben antrenmanlarımı yapıyorum sen gel hele...

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ysnymn
Yasinim sen nerde askerlik yapıyorsun bakalım yüzünü gören cennetlik, Hornetin kas olayına müdahil olmayalım lütfen arkadaş doğru yolu bulmuş istediğini yiyip enerji depoluyor dönünce soracak sana.
Gelsene be yahu nerelerde antreman yapıyorsun diyeceğim ama ben kendimde gelemiyorumki sitem edeyim:)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Alp Aslan

Canlarım hepinizi çok özledim bu ayrılık ya bitecek ya bitecek ama biraz daha zamanı var.

antrenmalrım dan bir iki kare...
http://img706.imageshack.us/img706/6702/1261513761img13431600x1.jpg
http://img684.imageshack.us/img684/1055/1261517207img15111600x1.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/2079/kck1020122009141232.jpg
Daha çok çalışmam gerek...
Hepnize bol sağlık diliyorum...

way adaşım helal olsun, bütün sezon orada görelim seni inş. :) Tanımlaman kısmen doğru popom büyüdü biraz ama memeleri fln korudum sarkıtmadım destekli sütyen taktım eheüehüe :) Bacaklarım ise kıllı ve tatilden dönmüş Hakan abi bacağı kıvamında :D :D

Artık dönüşe geçiyorum rejimdi spordu son hızla devam :)

Şafak 25...

@Ahmet Gökdere
Sen Tdf'de koşarken ben tüm ihtiyaçlarını gidermek için yanında olacağım Ahmet abi, ha Mont Ventoux'u tırmanırken ha Sprintlerinde çıkınımla senin tedarikçin olacağım büyük başarılar bizi bekliyor olacak Abi ama kadroyu genişletelim abicim Bülent abiyide alalım ha 1 porsiyon iskender götürmüşüm Tdf'e ha 2 porsiyon ne farkederki, Şimdiden heyecanlandım, çekilinnnnnn uleeeeeeen biz geliyoruz:D :D

• Beğen
Alp cim ayrıca ne zaman yollara dönüyosun bi zaman versen bak Hornetim 25 gün sayıyo

@Ahmet Gökdere

ama abi bak yarama dokunuyor, belaltı vuruyorsun...:D :D :D fakat erdoğanım gizli formüllerini verince nasıl olsa sorunlar çözülecek, tereyağ tadı ve görüntüsü değişmeden anında lahana kalorisine inecek, doymuş yağ ve kolestrol komple vitamin ve minerale dönüşecek... gerçi 5 gündür sırları ifşaa etmedi ama umudumu kesmedim, belki görüştüğümüzde gizlice söyleyecektir. gerçi ihtiyacın yok ama, emin ol sana da aktaracağım.
:) :) :)

@Bülent ERYILMAZ:D :D :D abi ne varsa gene bizde var Erdoğan ım ser veriyo sır vermiyo abi abi yaza hazırlan seni kartepeye götürecem abi :D Estağfirullah gafil davrandım, peşinden kartepeye çıkmak istiyorum abi:D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
arkadaşlar yarın akşam,yılın son buluşmasına kimseden ses,seda çıkmadı
gelenler parmak kaldırsın lütfen:D :D :D

necmi abiyle konuştum,o hazır,halil gelemiyor,gelmek isteyenler listeye adını yazdırsın lütfen:in:

mekan bostancı,benim dükkanın yakınındaki,yerimiz
buluşma saati:20.00
cadde bisiklet önü

1:necmi abi
2:mohammad ali
3:alp
4:bülent abi
5:hasan mehmet
6:ant
7:?

Geri