Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Perşembe
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 15 °C . Rüzgar KKB 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 1.29 mm).

Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 9 °C . Rüzgar KKB 18 KM/S .

Cuma
Açık. Yüksek: 15 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 7 °C . Rüzgar Kuzey 28 KM/S .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 16 °C . Rüzgar KB 28 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 6 °C . Rüzgar Doğu 54 KM/S .

Pazar
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 14 °C . Rüzgar KB 18 KM/S . Rüzgar Etkisi: 6 °C .

Aman nazar değmesin

arkadaşlar bülen abiyi gören varmııııı:rolleyes:

@hızBülent abinin 2 haftadır fuar calışmaları vardı bu hafta gelir heralde

• Beğen
Tepkiler: hız
Ahhh Bülent abi bisikletinden ayrı kalınca şimdi karaları bağlamıştır ama o da az kaçak etçi değildir hani belki fuar salonunun arkasına trainerı çekmiş çalışıyordur:)
Bu arada nasılda özledim Bülent abimle akbabacılık oynamayı:rolleyes:

GELİYOR,GELİYOR ASLAN GİBİ VİNTAGE BİANCHİ CRO-MOLY GELİYOR.

Bütün hazırlıklar tamamlandı,iş sadece Mohammed hocanın maharetli ellerine,sihirli ve yumuşak dokunuşlarına kaldı.

En kısa zamanda aranızda olacağım.Tahminen 2 hafta içinde.

Görüşmek dileğiyle,
İlkay,

@Ahmet Gökdere
Abi valla gelmeyi çok istiyorum artık titreme krizleride gelmeye başladı,Akbabacılık süper birşey Bülent abinin icadı,sürüden kopan aslan delikanlılar ilerde birbirlerini parçalayınca makara çevire çevire yanlarından konuşa konuşa geçerek birbir mideye indiriyoruz afiyetle ama benim göbeğim pardon bünyem bu gizli takibi zor kaldırır:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Wharfedale
Abicim öbür makineyi artık eski makine oldu ya onu göremeden yenisini topluyorsun bari bunu çıkar meydanada görelim bu ne kıskançlıkdır anlayamadım:) Hayırlı olsun İlkay'cım görüşmek üzere
Muhammed'e uğramıyorum zaten bu bahane olsunda önceden görmeye gideyim.

ahmet hocam daha önce bildiğin gibi kartepeyi fethetmiş birisi olarak gelirim ama kudunun bundan haberi olmasın ayakbastı parası isteyebilir o tarihe kadar illaki daha gelen çıkacaktır kimbilir belki hakanım şimdiden çalışmalara başlar

@STORMER

işten anca kafayı kaldırdım, gruppo haftasonu yine güzel çalışmış, atilla, savaş, nick, aytekin...kıtalararası + uluslararası çalışmışsınız...
alp sen toparlan, akbabalık devam eder, fakat sırları deşifre ediyorsun, bakalım ahmet abiden nasıl kaçacağız bu durumda.
arada kaçak kesim yapamadım, bahara kadar zor sanırım, hava geç aydınlanıyor,1,5-2 saatten az binmekte kesmiyor.. ama arada koşuya sardım pazartesi sabah ilk 20 km'mi tamamladım, resmen öldürdü... bu kışki niyetim 3 güne bölüp haftada 40 km. koşmak, bu haftasonu yağmazsa kaldığımız yerden devam ederim, yağmaz dimi hakan:dua: :dua: :dua:

Geri