Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet Gökdere
Ahmet abi çok kötü durumdayım nefes alamıyorum çevirecek takatimde kalmadı göbek aldı başını gidiyor bu arada boş günümde yok olduğundada uyumayı tercih etmek istiyorum ama Pazar bir boşluk yaratabilirsem kesin hepinizi görmeye geleceğim, beni tuzla'ya kadar çeksen yeter geriye yavaş yavaş dönerim umarım havada iyi olur

Scudo
@Ali Emre Akcan

sevgili dostum,kardeşim,bir süredir foruma giremedim,yeni gördüm:( çok çok geçmiş olsun,allah şifa versin .dualarımız sizlerle,allah kabul eder inşallah.en kısa zamanda babanın sağlığına kavuşması dileği ile görüşmek üzere,

@Ahmet Gökdere
Rayına oturdu abi doktorum bundan sonra ilaca ara vermezsen birşey olmaz dedi ama o arada antremana ara verdik o feci oldu, bir aksilik olmazsa geleceğim abi,
Bu arada ne göbeği abi, sen sanırım grup korkup kaçmasın diye ters manyel veriyorsun herhalde
Görüşmek üzere abicim

Emre hocam Ahmet hocamın haberı yok kacak yapıyorum olayı sonra patlatıcam bombayı nıhahaaaa:D :D :D Bu arada sabah msn de cok kısa kaldım sana cevap veremedım kusuruma bakma abı yaw arayamadımda senı yanlıs anlasılmasın babacım:rolleyes: :ci:

Ahmet ve de Alp hocam aman nazarım değmesın massallah ama yaws sızdede ne gırtlak vamışşşş yaws bu ne ıstah bıraz yavas olun yaws yoksa bahara ısımız var valla:D :D +5,+10 mu desem offffff dıyorum offffffffffffffff:D :D :D

Bulent abı valla bende sımdı öğrendim ama alacak verecek davasımı bılmıyorum ama harbıden sana helal olsun ıkı dakkada her tarafa nasıl baktın yaws:D :D :D Ben bır Özgürümle face den bı konusıyım merak ettım yaws

Cuma Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 15 °C . Rüzgar Güney 14 KM/S .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 24 °C . Rüzgar KD 14 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 16 °C . Rüzgar DKD 7 KM/S .

Pazar
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 20 °C . Rüzgar Doğu 10 KM/S .

Pazar Gecesi
Açık. Düşük: 13 °C . Rüzgar Güney 21 KM/S .

Haydı hayırlı olsun haftasonu ıyıyız yıne:D :D :D

@STORMER

Hakan ım sen olmasan önümüzdeki günlerde havamız nasıl olacak bilmiyoruz teşekkür ederim saygılar:D ama göbeğime laf ettin ya, yani bana (hatta Alp ime) göbekliymişiz gibi yazdın ya , kalbim kırıldı şu an:D az önce yediğim çiğ köfteler, üstüne 2 adet orta boy ayva, üstüne 300 gr pestil, üstüne yarım ekmek arası peynir, üstüne sınırsız çay , sanki hepsi boğazıma durdu, şimdi yatıyorum ve yatmadan önce içmem gereken büyük bardak sütümü içmeycem abi, mutlu musun abi , ya kemiklerim gelişmezse ( hepsi doğru miden çok ağrıyo):D :D :D

@STORMER
bide habersiz ne yapıyosun Hakan ım bilelim, Yuşa tepesinden başka numaralarında mı var yoksa, Serkan ıma takılmış olmayasın:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
serkan da gelsin h.sonu mangalı yellesin ahmet abi ile mangal sefaları yokmuydu onların sabiha rampasında...

@hız

Hakan ' ım , Hız ' ım ;

Nerdeee . Girdik bir yol yarışına aldık ölçüyü :D

Yerler ıslak , dün iş çıkışı sahilden eve yürüken uçuyordum fırtınadan . :D :D

Akşam trainara bağladım yol bisikletini :D

Bizim bebeto akşamları izin verirse 15 dakika çeviririm artık

Sabahta şeker gibi bir hava :)

Saygılar , Sevgiler . . .

Hafta sonu çıkış saatini 06:30 yapabilirmiyiz arkadaşlar :D

Tolga Gürgün

@Atila Filmer
Yaparız Atilacım mangalı yahu, ben artık sacece mangal yakablirim zaten, ilk önce ızgarayı kuru soğan ile yağlayacan üzerine soslanmış butları atacan bakın lütfen kırmızı et demiyorum tavuk butu diyorum yani sağlığıma dikkat ediyorum ondan sonrada Sabihadan yavaş yavaş dönerim ohh be karnım acıktı vakitde gelmiş hadi görüşürüz öğle yemeğini atlamayalım

Sucuk deme bana ya Alp :)) zaten bisiklette tavanda asılı kasap sucuğu gibi. bakıp bakıp iç geciriyorum :))

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Alp Aslan

Rayına oturmuş dönüyor dünya,göbeğinin ucunda.Hergün bayram bize nasıl olsa ekmekler,yemekler yine göbeğe...:));)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@cannon9
Kardeşiiiiiiiiiim, Bayramda geliyor zaten, yan yatar keyfimize bakarız , Harun sen neler yapıyorsun bomba gibi olmuşsundur

@Ahmet GökdereAbı naaptın yaw ben senle bınmem tabı su yedıklerınden sonra yapma abı yaws:D :D :D Benım bı aılem var cocugum var tayt mayt gıyıyoruz sonrada bıde bana gel senle oralara buralara gıdelım dıyosun yemez hocam :D :D :D

Bu arada arkadaslar ben pazar gunu Serkanımı ugurlamaya gıdıyorum artık tuzlaya kadar onlarla olucam oradanda donuse gecıcem

Geri