Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Tolga Gürgün

:D Tolga , emin olamadım ben yaw, madem tanıdın bir laf atsaydın ya :)
Bizim evin patronu izin verirse yarın 8 de duraktayım bende özledim walla.

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
@spirit

Kapılar saat 18:00 de açıldığında bir yandan bisikleti nereye koyacağımı düşünürken , bir yandan etraf talan edilirken ezilmeyeyim diye nereye kaçacağımı şaşırdım :D :D Tabii senide kaybettim ...:)

Görüşmek Üzere,
Tolga Gürgün

@baykush

:) Hazırlıklar tamam , bir şişe şarap, bardaklar, kask, gozluk, eldiven ..

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Keyifli antremanlar, ohh şarap mangal tam sürat poloneze kadar gidersiniz artık

• Beğen
Tepkiler: hız
oh oh gelenek haline mi getirdiniz sabah alemlerini :D :D

Hakan abi valla yağlanıyorum burada orkinos gibi, koşiyim diyorum koşacak yer yok. akşam çıktım garnizon içinde koşarken bi binbaşı gördü olum manyakmısın spor saatimi bu ne işin var dedi tabii cevap veremedik :D :D "komutaanım böyle böyle yağlanıyoruz" :D :D

Geçenlerde F1 de Can diye bir arkadaşla tanıştım (trek yol bisikleti var) bu gün polis sabihada 138 lira gibi bir ceza kesmiş 66 maddeden ,haberi olan varmı olaydan.

@Bülent ÖZER

BİSİKLET,MOTORLU BİSİKLET VE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ İLE İLGİLİ KURALLAR:

Madde 66 - Bisiklet, motorlu bisiklet ve motosiklet sürücülerine aşağıdaki kurallar uygulanır.

a) Ayrı bisiklet yolu varsa, bisiklet ve motorlu bisikletlerin taşıt yolunda, Bisiklet, motorlu bisiklet ve motosikletlerin yayaların kullanmasına ayrılmış yerlerde,

Bunlardan ikiden fazlasının taşıt yolunun bir şeridinde yanyana, Sürülmesi yasaktır.

b) Bisiklet sürenlerin en az bir elleri, motorlu bisiklet sürenlerin manevra için işaret verme hali dışında iki elleri ve motosiklet sürenlerin devamlı iki eller ile taşıtlarını sürmeleri ve yönetmelikte belirtilen güvenlik şartlarına uymaları zorunludur.

c) Bisiklet, motorlu bisiklet ve sepetsiz motosiklet sürücülerinin, sürücü arkasında yeterli bir oturma yeri olmadıkça başka kişileri bindirmeleri ve yönetmelikte belirtilen sınırdan fazla yük taşımaları yasaktır.

Sürücü arkasında ayrı oturma yeri olan bisiklet, motorlu bisiklet ve sepetsiz motosikletlerle bir kişiden fazlası taşınamaz.

(Değişik fıkra: 21/05/1997 - 4262/4 md.) Bu madde hükümlerine uymayan sürücüler 3 600 000 lira para cezası ile cezalandırılırlar.

bu maddeye göre , hangi gerekçe ile ceza kesilir?

bir sporcunun nerede kullanması gerekir?

sürücünün lisanslı bir sporcu olması cezayı önleyebilir mi?

grup halinde sürüş olmadıkça, tek olarak mı kullanmamak gerekir?

bisikletlerin de kendi arasında sürüş amacına göre sınıflandırılması gerekmez mi?

yol bisikleti kullanımının,özellikle antrenman amaçlı kullanımının bir geçerliliği yokmudur?

yıllar öncesi düzenlenmiş ve hatta,ülkemizde popüler olmayan bir spora göre düzenlenmemiş bir kanun maddesinin yeniden düzenlenmesi için girişimde bulunulabilir mi?

arkadaşlar resim felan yokmu?:eek:

ayrıca,bu hafta içi,bi gün belirleyip,bi araya gelelim diyorum,necmi abiyle konuştum,o her gün müsaait,benim içinde gün farkı yok,nederseniz?

mesela,salı akşamı nasıl?

şü saat meselesinide konuşuruz,,

Evet yahu haftasonu ne yaptınız hiç resim yokmu yoksa stormer kasırgasımı geçti:)
Haftaiçi bir akşam buluşma fikri süper ama benim işleri ayarlayabilirmiyim bilmiyorum Salı'yı sel aldı bile

@Ali Kader ErolHocam tabıkı gelebılırsın Okan arkadasımızın dedıgı gıbı turumuza gelen Mtb lı arkadaslarda mevcut yeterkı gonuler bır olsun

• Beğen
Tepkiler: Ali Kader Erol
@hornetSen rahat ol geldıgınde bızlerde fok kıvamında oluruz nıhahahaaaaa:D :D :D
Haftasonu pazar ozellıkle guzel oldu enson sahıl ve sabıha donusunde tempolar 40-50 cıvarındaydı:D :D :D Ama sanırım bu hafta yagmurlar baslıyo oyuzden rahat ol kardesım:D :D :D

@hızHocam bu ıkı hafta doluyum:rolleyes: :ci:

Arkadaşlar Selam ,

Hafta sonu Sakarya yarışına grubtan giden varmı ?

Tolga Gürgün

Geri