Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@cannonfire

serkancım,izlemek için ekran karşısındaydım ama sanırım ciddii organizasyon bozukluğu vardııııı:( ,yarışın birincisini meclis başkanı na gösterebildiler miiiiiiiiii:D :D

meclis başkanı yarış sonunda " startını verdiğim yarışın birincisi kim " diye soruyorduuuu;)

sen neler yaptın,paylaşırsan seviniriimmm

Destek olanlara teşekkürler ;) Gittik koştuk trt3 yayınlıyoruz dedi ama ettiğim tellerden yayınlanmadığını duydum evet ne yazık ki ciddi bozukluklar oldu son dakika içinde önce 10 tur dendi sonra tekrar 8 oldu alıştık artık zaten :) 3üncü tura kadar ön gurupta dayanabildim sonrası takım arkadaşımla sabit tempo yerimizi kaybetmeden bitirdik yarışı.Bnm açımdan beklediğimden iyiydi kesinlikle ağaların arasında geride kalırım diyordum ama yapabildim.Yokuş kısımlar da çok kişinin canı çıktı ben de dahil ama sonuç iyi oldu.Kadro olarak çok zayıf gittiğimiz için kürsü olamadı bu sefer yapacak bişey yok her zaman kazanıcaz diye de bişey yok.Kaybetmeden kazanılmaz bunu iyi öğrendim. Durum bu.

Alp abi çok teşekkürler, ayrıca Onur 'a da çok ama çok teşekkürler takımımı ve bizi devamlı görüntüledi, görüntüleme olarak desteği büyük.

Bu kadar gittik koştuk geldik sonucu Ahmet Hojam yazmış;) bu kadar.

@Alp AslanYettttttiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmValla kardesım dıe demıyorum ama bu aralar arpası fazla kacmıs artık Serkanımı ahmet hocama devretme zamanı geldı sanırım:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Çarşamba
Açık. Yüksek: 23 °C . Rüzgar KD 25 KM/S .
Çarşamba Gecesi
Açık. Düşük: 14 °C . Rüzgar KD 25 KM/S .
Perşembe
Açık. Yüksek: 23 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .
Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 12 °C . Rüzgar KD 18 KM/S .
Cuma
Açık. Yüksek: 23 °C . Rüzgar DGD 14 KM/S .
Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 14 °C . Rüzgar KKD 14 KM/S .
Cumartesi
Açık. Yüksek: 23 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S .
Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 15 °C . Rüzgar KD 18 KM/S .
Pazar
Açık. Yüksek: 24 °C . Rüzgar KKD 14 KM/S .

MIllet ben yokken arkamdan konusmalar olmus:D :D Bıttı bak yaslandı zaten gelemıyodu dıe :D :D Iste sıze teklıf eyyyy uyuyan guzeller :D
Haftasonu hava guzel ve asfaltta bıızlerı ozlemıs gıbı gozukuyor Havayı hazır boyle yakalamısken yaza veda turu yapalım bı degısıklık olsun haydııınn Poloneze gıdelım derım:D :D :D Nasılllllll:D :D :D
Yada oyle bır sabıha turu yapalımkı o kısa denılen mesafeyı oynaya oynaya ,cıgerlerı yırta yırta bıtırelım:D :D
Eskıler bılırler bu grubun takım zaman karsı kosarmıs gıbı dondugu zamandakı gıbı donelım

Yasınım mYamanım bayadır yoksun sende gelmemezlık yapma sakın bu arada bu kısa cok haın planlarım var haberın olsun nıhahahaaaaa:D :D :D

Yazan:Hakan Telyakar (Cyclıng Center HQ. of Anadolu yakası:D :D :D )

Yakarız bu yakayı yakarııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:D :D :D

Hareket saatini naapalım? Zaten Andre Dos Santos sağolsun,pazar günü ancak 8.30'u geçtikten sonra hareket edebildik. :)

@STORMER

Zuhahahahahhahahah bu kadar anlatılır:D :D :D

Ahmet abi bak iki gün sonra Alanya'ya kampa gidiyom sonraki hafta Adapazarı yarışı var sonraki hafta sarı giymessen konuşmam:D :D :D

Bakın hele Cycling Central HQ. Anadolu Yakasından da uyarı gelmiş ona göre:D :D :D

@cannonfire

sizi şahsen tanımasamda kutlarım geçen sene sultanahmette yapılan uluslar arası bisiklet yarışlarını seyrettim türk takımı birinci olamadı inanıyorum ki bu ülkenin aklı başına gelirde bu spor dalına daha fazla devlet artı özel sektörler destek verir sadece futbola destekle olmaz sporun her dalı devletçe artı özel sektörce layık olduğu desteği görmeli-
artık dünya şampiyonları yetiştirmenin zamanı gelmedimi yetti bu kadar geri kaldığımız
sizi tebrik ederim bisiklet hayatınızda başarılar dilerim başarınız hepimizin
bisiklete gönül vermiş tüm pedalşörlerin başarısıdır
esen kalın

@hasan mehmet yalı

hasan mehmet dostum
ibretle yazınızı okudum ne desek boş bu ülke bisikleti adam yerine koymuyor
ki meclis başkanının bu kadar bisikletten bi haber olması hiç beni şaşırtmadı
futbol dediğin zaman papağan gibi kadroyu sayar bunlar

:D :D :D :D

meclisteki milletvekillerinin kaçta kaçı bisiklete biniyor acaba????????

HAFTASONU HAVA DURUMU:
Hava son derece açık ve antremana müsait görünsede yetkililer bir konuda uyarı yapıyorlar konu aşağıda özetlenmiş:
STORMER KASIRGASI :Hakan Telyakar bisikletten uzak kalmanın verdiği etki ile bir kasırga yaratacağı düşünülüyor, Polonez ve zamana karşı hızlardan bahseden Hakan'a karşı bu hafta sonu için tedbirli olmanızı şiddetle öneriyoruz.
Sevgilerimle görüşürüz

eee gençliğin dilini kedi mi yedi nooldu??? Nerdesiniz be yaw.

Yasin özleme leyn kış geldi zaten yatmacalar başlar.Bitirmene az kaldı,sen gel ısıtırız havaları burda ;)

@hornetAynen Yasinim sen hıc merak etme yeterki gelsen Geldıgınde hava buz kessebile ben tependen UFO yu eksik etmem senin:D :D :D Ahmet hocamda mangalla destek verdımı amannnnn dıyorum vallaaaa:D :D :D
Sen yoksun dıye bak Yamanımında sesi solugu cıkmıyo + semize cekti kendini kilo üstüne kilo yapıyo zaten :D :D :D Yani anlıyacagın geldiğinde hepimiz eşitlenmiş olucaz:D :D :D

Bu arada Andrea gelicekse bi hamama götürelim şu adamı yaws:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve spirit
@STORMER

Selam,
Yarınki rota nedir ? Polonez ise ona göre takım arabası isteyeceğim.
Birde kışlık moda geçildi mi ? :D
Görüşmek üzere..
Osman

@baykush

Osman ' ı bugün akşamüstü çiko depoda gördüm :D :D En önde ailecek bekliyorlardı , ben kuyruğun ortalarındaydım ..Sonradan kapı açılınca ortalık savaş alanına döndü :D

1 liraya emzikler , 10 liraya tişörtler :D :D

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri