Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Alp Aslan

aynen,biraz sakıncalı site,pc açılmasına engel oluyooo:eek:

Scudo
@Alp Aslan

o doktor bence mardinin köylerindeki,ana okullarından,mevzun olmuş:boese157: :boese157:
kim demiş,binemessin,???kaldıki,sporda atılan terle beraber,bir sürü
toksin atılır vucudtan,ve buda vucudun dengesinin sağlanması demek

sadece yediklerine dikkat etmelisin,senin tek yapacağın iş,
çok su iç ve tansiyonu tetikleyen şeylerden uzak dur
1.sigarayı azaltmak:ci:
2.tuz yememek:Skull-175
3.yağlı yememek:Skull-175
4.kızartmalı yememek:Skull-175
yanı anlayacağın,kanı pıtılaştıran şeylerden uzak duracaksın,;)
o kadar

@hız
Ah be canım keşke o kadar kolay olsa ben zaten dediklerine uzun zamandır dikkat ediyorum eh spor dersen biliyorsun 1.5 yıldır sizinleyim ve tansiyonumu tetikleyen başka unsurlarda var genetik yapı-stres ama normale dönmeden zorlamamak konusunda doktor haklı 16-18 tansiyonlarda zorlamak sorun çıkarabilir bir düşürelim o zaman bakarız, sağol görüşürüz

@hız

yahu youtube dan izledim,sonra da aktardım.hatta ben de yükledikten sonra kontrol olsun diye açıp bakayım dedim,açıldıııı.:eek: sizin pc lerinizde sorun olmasın:D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Alp Aslan

alp,canım kardeşim,gerçekten çok severek ve azimle ve muhteşem bir heyecan ile bisiklet sevgini,dostluğun ve samimiyetin ile paylaşıyor ve dolu dolu yaşıyorsun; doktorunu dinle,zorlama, ama sigara kesinlikle olmamalı.

ama her ne olursa olsun,önce sağlık,işlerimiz stres ve yorgunluk içeriyor,bu sıkıntılar bile tetikleyici olabilir,

sporu bir hobi olarak yapmak tamam ama sporcu gibi yapmak bazen bakıyorum da bize göre değil.

geç başlamış olmak, başka spor ile ilgilenmiş olmak, ki kas yapısı da yaptığımız spora göre gelişiyor;ya da spor ile ilgilenmemiş olup da, ki bu sefer de vücut yeni bir hareketliliğe tepki veriyor, biz sanki yılların bisikletçisi gibi, hele ki yaş olarak da geç başladığımız ve belkide bilmediğimiz halde fiziki gücümüzü limitlerde zorladığımız, belki de en zor spor dallarından birini hakkiyle yapmak istediğimiz halde,bazı fiziksel sorunları da bilmeden tetiklemiş oluyoruz.

bir çok kere konuşulduğu halde uygulamaya koyamadığımız "efor testi" ni kimsenin uyguladığını ya da doktor kontrolü yaptırdığını sanmıyorum.

koşuya ya da yürüyüşe,hatta salon sporlarına bile başlamadan önce doktorunuza danışın derler.

biz insan gücünü en zorlayan sporların başında gelen bisiklet ile uğraşıyoruz,
bize bişey olmaz demeyelim,bu tür sıkıntıları hepimiz yaşayabiliriz,

hepinize sağlıklı ve sorunsuz bir ömür diler,sevgilerimi sunarım

Alp cım gecmıs olsun bosver ufak bır ara vermıs gıbı dusun dusunkı sımdı acele edıp hıc bınememek ten ıyıdır

La gruppoooo Yasınım hornetımle konustum hepınıze cok cok selamı var Hafıften kılo alma durumları varmıs ama o kadar da tehlıkelı boyutlarda degılmıs :D :D :D

Bu arada foruma fazla gıremıyorum ama kontrolude elden bırakmıyorum antremanlara devam gruppooooo

Ahmet hocam ramazan bıtıyo allah ızın verırse bayramda artık bulusalım dıyorum yeter artık bu hasretlık bıtsın artık yaws:D :D :D

• Beğen
Cuma
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 25 °C . Rüzgar Kuzey 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Cuma Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 19 °C . Rüzgar Kuzey 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.26 mm).

Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 24 °C . Rüzgar KD 18 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 2.44 mm).

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 17 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 2.51 mm).

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 20 °C . Rüzgar Kuzey 28 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 1.03 mm).

Pazar Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 15 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 1.20 mm).

Pazartesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 19 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 1.96 mm).

Pazartesi Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 16 °C . Rüzgar KKB 21 KM/S .

Salı
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 22 °C . Rüzgar KD 25 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 4.18 mm).

Salı Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 15 °C . Rüzgar Kuzey 21 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 0.97 mm).

Ama yınede sansımızı zorlıcaz :rolleyes:

@STORMER

hocam gerçekten iyi haberler vermedin bu sefer:D

ama tam bir ay çıkamamışım,öylesine özledim kiiii

yağmur çamur ne olursa olsun,bayram süresince sabahları çıkacağım:D

bacaklarım açılsınnn,eddy asfalt görsüünnnn:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
yağmur çamur problem yok onda.jantlar yüksek kilom hafif yan rüzgarı yedimi yampiri yampiri gitmek zorunda kalıyorum.:D :D :D rüzgara göre kadro imalatı yapacam yakında zuhahahaha:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@bandivan

Bu pazar yagsada cıakrdım ama bayramda örf adetlerimi yerine getiricem para ve şeker toplıcam namazdan sonra ilk iş kahvaltı ve sizlerin elini öpücem hepiniz benden büyük olduğunuza göre çimrilk yok baştan söyleyim necmi abim benim canım ilk sırda sen varsın :) :)

arkadaşlar,yarın sabah yağmassa,yollardayız,geçen haftaki gibi olmasın:rolleyes:
gerçi haala selede uzun süre oturamıyorum,ama kısa olsa bilem,geleceğim

deminde,şevket hocamla konuştum,alman arkadaş da taa sarıyerden gelecek,ona göre;)

bu arada hoş geldin yasin,gerçi bu askerlikten bende bi şey anlamadım,
gitmeden,izin,mizin,ne işşşşşşşşşşş???
yoksa baban general felanmı sorarmışımmmm:D :D

halilim zanım benim,nerdesin bakiiiiim???:eek:

@ysnymnArtık bu harçlıklarla karbon yaparsın nıhahahaaaaa:D :D :D

Hornetim gelmiş bacaklarda uzamış nıhahaaaa jartiyerle cıkarsın artık nıhahahaaaa:D :D :D

Yarın sabah inşallah yanınızdayım ama kısa tutabilirim malum bayram el öpmek lazım:D :D :D

• Beğen
Geri