Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Haftasonu size iyi antremanlar arkadaşlar, benim tansiyon biraz beni bozdu, sanırım bu hafta içi yavaş yavaş çıkarım ortalara kendinize iyi bakın görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
Alp çok geçmiş olsun umarım ciddi bir sorunun yoktur senin gibi gelecek vadeden bir bisiklet sporcusunun yollardan uzak kalmasını istemeyiz....
umarım seni biraz keyiflendirmişimdir şaka takıldığımı anladın dimi....

Arkadaşlar ( Pro olanlar ) İspanya turundan bir habermisiniz hiç kimse bişey yazmamış bir İspanyol arkadaşım arayıp söylemese haberimiz olmayacak bu konu hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi bekliyoruz Lance'in İrlanda turundan çekilmesinide nerelerden öğrendik sizde ciddi bi performans düşüşü gözlemliyorum Ramazan dolayısıyla 30 gün kapalımısınız yoksa Lance'ın bi mahalle arkadaşı vardı burada acaba o biliyomudur İspanya kadrosunda olup olmadığını...

Federasyonun Türkiye Turu maliyetinin kaçpara olduğunu öğrenmişsiniz Günaydın...

@Aytekin Erzan

aytekin, bildiğim kadarı ile turda lance yok, ama o ahmet abinin kankasıdır, son durumu o foruma girince bildirir. ispanya turu c.tesi başlıyor, sağlam tırmanış etapları varmış.

bizim antrenmanlar ramazan, yılbaşı vb.den etkilenmiyor biliyorsun, için rahat olsun..

alp geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey değildir...

@Alp AslanAlpım gecmıs olsun hayırdır tansıyon olayı tehlıkelı arkadasım dıkkat etmek lazım gercı sen geregını yapmıssındır ama sanırım strese dayalı olsa gerek:rolleyes: :ci: Tekrar gecmıs olsun dostum en kısa zamanda toparlanman dıleklerımle

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
Cumartesi
Açık. Yüksek: 30 °C . Rüzgar KKD 28 KM/S . Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 19 °C . Rüzgar KD 14 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 30 °C . Rüzgar Kuzey 25 KM/S . Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Haftasonu hava gayet guzel yalnız ruzgar yonunden gecen haftanın tekrarını yasıcaz gıbı gorunuyor:D her ne kadargecen hafta kadar kuvvetlı olmasada sabıhada ve pasakoy ıstıkametınde kafadn vede sag caprazdan kendını hıssettırecektır:D :D :D

Ahmet hocam bu konunun dısındadır :D :D :D Hocam ben satasıyorum sen bana uyma:D :D :D

Sağolun arkadaşlar aslında bende 1,5 yıldır 14.9 seviyelerinde gezen bir tansiyon vardı ama sebebini bulamadılar 6 aydırda ilaç kullanmıyordum pazar günkü antremandan sonra zaten kendimi yorgun hissediyordum sonra 19.11 olduğunu görünce kendimi acile götürdüm ama 5 gündür hala normal seyrine düşüremedim çevremdekilerde bisikletden diyip sinirimi bozuyorlar yarın bir kardiyolağa görüneceğim bu arada Hakan'ım bencede kesin sinirsel bir şey ama neyapalım kaçıp gidemiyoruz buralardan,sizi sonuçlardan haberdar ederim iyi akşamlar saygılar sevgiler, Aytekin lütfen önümü tıkamaya çalışma beyaz formanın bende olduğunu hatırlatırım:)

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
Arkadaslar bu hafta sakın bır tur gecırmek ıstıyorum ufak bır yorgunluk olayım var yarın durakta hepımnızı beklıyorum gelmıcem sanmayın:D :D :D

• Beğen
@STORMER
Öyle diyip sonra Mert'le uç uç oynuyorsun insanların performansları ile oynamayalım lütfen:)

Selam herkese türkiyenin en delikanlı yol bisikleti grubu :D

Turu yarıladık ve 3. turu 10 takım içinde 5. sıradayız :) bu gün 300m kala finishe gelirken önümdeki düştüğü için bende onun yüzünden düştüm ama iyiyim :) tur inanılmaz keyifli geçiyor çok fena yokuşlar var acıkcası dişlim 23 ve catır catır ceviriyoruz :) cıktığımı yokus aya varırda geçer yarın 130 ve 180 km yolumuz kaldı sizlere hafta sonunda güzel turlar dilerim son iki etap çok önemli... sevgi ve saygılarımla haftaya sizle bir bineyim diyorum...

Alp geçmiş olsun kardeşim, 19 - 11 doğru mu yazdın? tansiyondan çok ruble gibi bişey olmuş o :) 14.5 zaten yüksek tansiyon demek. ihmal etmeden bi baktır hemen. enteresandır bende de bu hafta yüksek tansiyon. başağrısı falan filanda yanında promosyonu. artık Ahmet abinin tozları yerine yanımıza dilaltı hapı filan alalım bence:) sabah görüşürüz....

@ysnymn

Evet Yasin ' cim ;

Türkiye ' nin en delikanlı ve sağlıklı '' Yol Bisikleti Grubu '' haklısın . Dağ bisikletlilerde geliyor , kapris yok , atışma sataşma yok . Bugün hadi şimdi isim vermeyim başka grubların faaliyetlerini okurken dona kaldım . Millet birbiriyle kavga ediyor bilgisayar başında :( Yok sadece yol bisikleti olanlar katılabilirlermiş :rolleyes: bak şimdi , diğer bisikletlerde tekerlekmi yok :D :D :D

Bu vesile ile grubun genelde toparlayıcısı Muhammed Hocama teşekkür ederim .

Tüm grup sakinlerine bol sağlıklı günler dilerim .
Tolga Gürgün

@baykushNıhahaaaaaaaa yaslılıktan hocam bızı dılaltıda kesmez adrenalın ıgnesı yaparız nıahhhaaaaaaaa:D :D :D

@ysnymnGaz kesmek yok yamanım ver coskuyu butun grup olarak yanındayız hep destek tam destek
Duzluk lerın Cancelara yokusların Contador gıbı olsun
Gonlumuz senınle kardesım Aley Aley Aleyyyyyyyy

Alpım mınan bu hafta fenaydı ınan yalanım varsa Yasın Yaman gıbı oluyım:D :D :D

@baykush
Dilaltımı süper, hahahahaha yolda arkadan şeker yerine dilaltı veren tipler,
yok doğru Halil'cim büyük 19 k 11 başağrısı cabası neyse bir konuşalım bakalım doktor beyle yarın ne çıkacak.

• Beğen
@ysnymn
Kardeşim benim çevir çevir çevir , kafayı önündeki arkandaki ile meşgul etme hazır hissettiğinde ez geç yahu, bak çekirgecim senden beklentim 0 düşünce sadece bisikleti düşün cilala parlat cilala parlat:)
Ayağından güç kuvvet eksik olmasın başarılar dilerim güzel kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@Tolga Gürgün

Bende bir yol bisikleti kullanıcısı olarak hem avrupa hemde anadolu yakası grubunun topiclerini arada bir giriyorum..

Avrupa yakası bisikletçileri topic i kadar kompleksli, kendini beğenmiş, agresif bir bisiklet grubu topic i görmedim. dağ bisikletin varsa gelme, ortalaman 40 deilse gelme, gelsende gruptan sayılmazsın, arkada kalırsan yüzüne bakmayız, kar tepeleri kahvaltıda yeriz vs vs. bisiklet gurubu deil sanki motosiklet çetesi :)

Sizin grubunuz ise bambaşka.. sizilerle beraber cevirebilmek ümidiyle kendinize iyi bakın... :)

@Crank Arm

Sayın Baha bey (Bahinn);

Bu üyeliği bu tür saldırgan mesajları göndermek için aldığınızı biliyoruz. Mesajınızı ciddiye alıp yanıtlayarak seviyeyi düşürme taraftarı değiliz. Forum yönetimi kimliğinizden haberdardır, gereken yapılacaktır.

Geri