Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Tur yalan oldu hakan abi...

Sevgili federasyonumuza fazla geldiğimiz için yarışta hiçbir destek vermiceğini acıklamış ve kendi sporcularına bir kez daha değer vermediğini acıkca belirtmiştir...

Adaş ne örüyon bakayım askerde anlat biraz gerçi çoğumuz yaptık biliyoruz ama baklaım değişiklik varmı :D

Ey HızIR ilan ettiğim yüce bisikletçi geçmiş olsun!Düşmeyle kurtulmuş olalım Allah kırık çıkık ve başka sıkıntılar vermesin hiçbirimize:) Ramazan duası gibi oldu :))) amin diyeyim de tam olsun:D

• Beğen
Tepkiler: hız
@ümran çoker
:D :D Zanımsın yaaaaaaa,:D :D

ümran sabah sabah koptum vallahi,allah seni güldürsun:p

@ysnymn

adaşş yapma ya hevesin kursağında kaldı anlaşılan...bu federasyonla bu kadar...:cool:

Askerlik sıkıcı ya nolsun işte, muhtemelen değişmeyen tek şey budur :) ama idare ediyoruz allahtan internet kafemiz var kafa dağıtıyoruz biraz.

@hornet

ne internet kafemi ? :D :D :D

bizim zamanımızda sabah koğuş kalk 06:00 doğru izmarit toplamaya , mıcır çekmeye .. günde 8 defa iştima ..eğitim tam teçhizat 10 km koşu :D :D kitap tercümesi . . gece 2 saat çapraz nöbet :D :D

yukarıdakileri yapınca hiç sıkılmıyorduk :D :D :D

cumartesi sabaha karşı saat 02:00 de Narlıdere ' de sizin kışlanın önünden geçtim , seni andım :)

kendine iyi bak Yasin ' cim

@Tolga Gürgün
Sana katılmamak elde değil tolga, Yasin internet cafenin tadını çıkart acemi olduğunun farkında değillermiş gibi geldi bana en iyisimi sen hiç sesini çıkartma cafede takılmaya devam et bir şey soran olursada beni buraya gönderdiler de:) kendine iyi bak

@ysnymnUzulerek yazıyorum ama malesef federasyon boyle:boese157: Heralde butun paraları Cumhurbaskanlıgı turunda harcadılar sımdıde bahane ustune bahaneler yaratılıyor:boese157: Yurdumun ınsanı ılerıye gıtmeye calıstıkca yukardan engeller gelıyor:boese157:

Hep merak edıyorum federasyonun ısı ne :rolleyes: :ci: :boese157:

@Ahmet GökdereYok be abıcım benden bısıı olmaz zaten vucud temmuzda zırve yaptı artık dususteyım:D Ama erdo ya yapgın teklıf benım ıcın de gecerlıyse ayrıııııı ama pembe olmasın amannnnn:D :D :D

Hornetım yasınım sana ugrama planım su aralar camura battı rota guneye yoneldı ama ınan ılk fırsatta yanındayım kardesım:D

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
@STORMER

bende size şöööle acı bi haber vereyimde içiniz cıııııııııııız etsin biraz:ci:

geçen gün,birisinden bi haber aldım,3.5 milyon € ya,yapılabilecek,
cumhurbaşkanlığı turunu,13 MİLYON € ya,fatura edilmiiiiiş,:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
bakarmısınız,rakkama???
sonra bekle hababam bekleki,bu ülkede,bisiklet sporu,gelişecek,,,,:Skull-175
nah gelişir:eek: :eek:

o parayla,neler yapılmazki,bi tahmin edin....:rolleyes:
çin haritası,kadar bisiklet yolları çekilirbeeee:D :D :D

bende katılıyorum yorumlara, nerde eskiden olimpiyat şampiyonu olan 100 metrecilerimiz, nerde sırıklama atlama rekortmenlerimiz nerde fransa turunda 5 etap alıp birinciliği kaçıran bisikletçilerimiz harbiden bitirdiler türk sporunu:D :D kendimizi kandırmasak gaza gelmesek kapımızın önünü temizleyip bütün suçlu onlar demesek, bisiklete başka duyguları karıştırmasak

@ysnymn

olayı kınıyorum eylülün son pazarı hem tcdd yi hemde bisiklet federasyonunu
kınamak için bir adet daha 240 km kartepe yapacağım moralinizi bozmayın

selam herkese

bu hafta sonu turumuz yine klasik saatinde devam edecek,

ben bu gün ayağa kalktım sayılır

yarın bi deneme yapacağım,selede oturabilirsem,hafta sonu sizlerleyim

ama haftaya güzel bi şile turu yapalım derim,;)

haftaya nick de gelecek,hans da olur ,süper olurne derseniz??

Geri