Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Yakın bir arkadaşımın Soma'daki evliliği nedeniyle aranızda olamadım. Çok güzel bir pazar olmuş. Yasin, hayırlı teskereler dilerim, güle güle git, güle güle gel

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
Scudo
@hornet

Yasin ' cim Selam ,

Çıkabilecek en güzel yere çıkmış . Hayırlı teskereler diliyorum . Kendine dikkatli davran .

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
@hız

Ey guzel Izmırımın guzel kızları aslan gıbı adam yolluyoruz sakın uzmeyın kardesımı :D :D

Yasınım tez zamanda beklıyoruz saglam yolladık saglam ıstıyoruz senı Allah kavustursun gunler su gıbı akıp gecsın de cabuk gel yolları bızım eskıtmemıze ızın verme:D

@hornet

Yasin kardeşim;

Biz de seni özleyeceğiz, özlemeyeceğiz dersek yalan olur, c.tesi, pazar günleri kulağın çınlayacak bil ki seni konuşuyor olacağız.

Dostlar kaldığı yerden başlayabilenlerdir.

Kısa zaman da teskereni hayırlısıyla alıp kaldığımız yerden başlamak için seni bekliyor olacağız, sevgiyle, umutla ve hep başı dik kalman dileklerimle...

not: Askerde zamanın gelip geçmesine izin ver , delip geçmesine asla izin verme.

gruppo'nun dikkatine:

son zamanlarda özellikle üsküdar beykoz arasında antremana çıkanlar çok dikkatli olsun, her an önünüze kaçak bir koç, hatta boğa fırlayabilir, ortalık kan revan...:D :D :D

sabah kahvaltıdan kalan kahvemi mataraya koydum, sakin sakin bir boğaz havası alayım, arada yuşa'ya uzanayım diye yola çıktım, dönüşte kimi göreyim a!!! ant.... hayırdır abi? kesime çıktım abi, bundan sonra 5 gün burdayım!..
neyse, terini soğutma, ben sakin döneceğim dedim devam edip beykoza indim... karşıdan iki bisikletli... hayda... hakan ve şevket!!! hayırdır abiler? hiç öylesine yumuşak çevirmeye çıktık!.. tabii, tabii.:D :D :D

yasinim, sen dönene kadar rotana mukayet oluyorum, çabuk git, gel... yuşa yokuşundaki köpeklerin de saygı ve selamları var ayrıca baldırlarından öperler...

diyeceğim çok dikkatli olun arkadaşlar, genci yaşlısı herkes kaçak kesime çıkmış durumda, haftasonuna ayağınızı denk alın.

@Bülent ERYILMAZ

vay vay vay,çoşkuya bak beee,,,:eek:
demek ara gazlar iyi gelmiş guruba:D :D

bülent abi,bana geldiğinde hatırlatda,şu kamerayı vereyim,
o kaçak kesim,bölgesine yerleştir,bakalım mesayi saatleri nerdir bu kaçakların:D :D :D

@Özgür Nevres

zanım benim daha bu gun salı,dur bakalım

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hız

Süper derim, senin rotalar harika oluyor. Ama ufak bir ayrıntıyı hatırladım, Muzaffer tatilde, bende de araba yok, dolayısıyla sabah en erken 7:10 gibi orada olurum.

Neyse konuşuruz daha.

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri