Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

cmts olursa bana da uyar - 6.30 iyi oluyor. özgür yok bu hafta sonu. mansada düğümü varmış. emreyi de kandırmaya çalışıcam.

• Beğen
Tepkiler: hız ve Okan71
Scudo
@hız

yaklaşık 140 km'lik (c.bostan/c.bostan) rotanın link'ini yasin'in çiziminden aşağı ekledim. yasin telif hakkı doğuyor mu abi?
(link)
rotanın tırmanış ve iniş bölümlerinin sertliği daha önce gidenlerin malumudur, ilk kez denemeyi düşünenler tırmanış grafiğini, daha önceki antrenmanların yorumlarını, özellikle (stormer) hakan'ın uyarılarını dikkate alsın lütfen....

ama c.tesi yaparsak ahmet abi gelebilecek mi? kendine izin verebilecek mi? abi bir ses ver!

show elevation kutusunu tıkladığınızda altta ortalama eğim yüzdeleriyle beraber etap profili çıkıyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Okan71
bana uyar. gecenlerde yapmistik bu rotayi. ortalama keyifte bir rota. polonez oncesi az biraz kırıcı zemin var ama sonrasında orman ici keyifli . sabah 6.30 muhammedin dukkan mıdır ? ne dediniz ?

• Beğen
Yaw şimdi ben yine gelecem diyecem. Sonra uyanamıyacam yine rezil olacam. :eek: İyisimi susayım. Ama niyetim var. İnşallah diyelim. Ama bişey sorayım. Rampalar ne kadar dik. 39-52 aynakol ve 11-23 ruble ile çıkılamayacak kadar dik ise , emektar city bike ile gelecem.

• Beğen
Tepkiler: hız
@OkanAyaz

paşaköy sonrası dik kısa bir kısım ve polonez öncesi yine uzun ve kıyıcı bir kısım var. ama yol'la yapamayacağın kadar değil...

polonez sonrası herkese uygun gelirse yolu riva'ya uzatabiliriz de...

şu an için durum c.tesi saat 6:30 muhammed'in cadde bisiklet önünden hareketle katılacağı kesinleşenler:
  1. muzaffer
  2. muhammed
  3. bülent
  4. hakan

• Beğen
Abicim şimdi Harun la konuştum. O da geliyor. Yaz bizi de...

şu an güncelleme:
c.tesi saat 6:30 muhammed'in cadde bisiklet önünden hareketle katılacağı kesinleşenler:
  1. muzaffer
  2. muhammed
  3. bülent
  4. hakan
  5. ali
  6. okan
  7. harun
yerler numaralı, kontenjan sınırlıdır.

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ali Emre Akcan

onuda yaparız be hocam,bizi kim tutar:)
bu arada nusretde ilave oldu,8 kişi olduk

sabah 06,30 da hareket,cadde bisiklet önü

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@ahmet69

Wayy..

Abi şimdi Van Nicholas aslında Airborne firma isim değiştirdi ama kadrolar aynı (benim kadro zeppelin-zephry oldu mesela). Lynskey'in kullandığı borular ise çok entresan birkaç fotolarını görmüştüm daha önceden, sanırım Lynskey'de custom opsiyonlar oluyor boyamada ve finishingde daha çok estetiğe önem veren bir firma kadroların performansları nasıl bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Hakan bu hafta sonu rapor geçmedin bak sabahın köründe tura çıkacaz diye kalktık:sigaraici ,yağmurlu bir havayla karşılaştık:cool:
Neden biz tura çıkacak kişileri bu engin bilgilerinden eksik ediyorsun:)

Şu saatte :eek: yapılan görüşmeler doğrultusunda çıkış saatimiz havanın durumuna göre 8'e aktarılmıştır.Bu arada bunları yazarken gök gürlemeye devam ediyor:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve Okan71
@cannon9

haruncum tur iptal,haberin olsun
normal saatde çıkılacak,yağmassa

• Beğen
sabah 05:00 uyandım sokakta asılı olan bjk bayrağına bakıyorum yattığım yerden bayrak neredeyse yerinden çıkacak zaten halsizdim üşütmüşüm ama gelmeye niyetliydim öyle böyle derken hava bir boşaldı bende ondan sonrasını hatırlamıyorum...
yarına ne dersiniz....

• Beğen
Tepkiler: Okan71 ve hız
@Aytekin Erzan

bakalım akşama kadar hava durumu ne olacak,
ona göre bi karar veririz

• Beğen
@hornet
Yasin im irtibatı koparmayalım:D şimdi değil zaten ama belki 2010 başlarında senin fikrini almak için tekrar konuşuruz şuan kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum

Geri