Pazar
Az Bulutlu. Yüksek: 29 °C . Rüzgar KKD 25 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .
Yarın hava guzel fakat KKD25km lık ruzgar varkı buda polonezkoy ve o rotaya gıdıste bıraz zorlıyacakkı tahmınıme gore sag caprazdan ve kafadan esmesı olasılıgı yuksek:rolleyes:
Ama Ahmet hocam suprız dıyor ve parkur ıcı ne olur bılınmez
Harunum evdekı bılgısayarda problem var arada bır benım serkanın bılgısayardan gırıyorum kusuruma bakma
@ahmet69Abıcım polonez guzergahı olarak sabıha ve pasakoy yolunda on cepheden omerlı ınısınden sonra beykoz sapagından sonrakı kısımdada acarlar sapagına kadar on cephe ve sag caprazdan esme ıhtımalı cok yuksek
Hakan ım ben yarın kartepe planındayım bu gece kızımıda anneanesine yolladım uyuyabileyim diye o istikamette rüzgar nasıldır sence yasin ime askere gitme hediyesi gidin diye tutturuyodu
Tatilde bilgisayara bakmayacağım diyordum ama dayanamadım yine bir baktımki neler oluyor öyle polonez hazırlıkları filan ama yağmur yağıyormuş oralarda sanırım aman benden bilmeyinAhmet abimde yine uzun rampalara dikmiş gözünü kollayın kendinizi ey ahali.
Yasin'cim bu arada büyük ihtimal görüşemeyeceğiz kendine iyi bak hayırlı teskereler çabuk git çabuk gel
sevgili dostlar,bugün sizlerle çok güzel,neşeli ve keyifliydi,herkese çok teşekkürler,
özellikle yine yardımlarını esirgemeyen, temposunu beni çekmek için değiştiren bülent eryılmaz a ayrıca teşekkürler.
sevgili yasin,askerlik görevini en güzel şekilde tamamlayıp bir an önce aramıza dönmen dileği ile hayırlı teskereler,güle güle git güle güle gel.allah yolunu açık etsin.
kalabalık bir grup halinde çekilen çerçevelik fotoğrafı sabırsızlıkla bekliyorum.
hepinize güzel,hayırlı,bol kazançlı bir hafta diliyorum.
gerçi benim gibi 30 ay askerlik yapmayacaksın
ama olsun,askerlik yinede güzel bir tecrübedir,umarım safa sağlam dönersin sevdiklerinin yanına
işte güzel guruptan bir çok kare
gelmeyenler bir çok şeyi kaçırdılar bence
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)