Bülent abi hazırlan pazara polonez yapıyoruz abi uygun mudur? Hornetim sana da bir sorum olacak, Lynskey r430 yada helix mi, yoksa van nicholas astraeus mu
@ahmet69Yaws abı sorma evdekı laptop un anakart problemı var yenı makına almam lazım forumada gıremedım:boese157: Ama askolsun sen aldın basını gıttın be abı bende gızlıden gızlıye sana hazırlanıyorum Bu arada unuttum sanma senın su sıle turunun test sonucları nooldu bak arada derede kaynadı yıne
gelirim hakanım ama ahmet hocamdan çekiniyorum bazı korkularım var ort.30 dan falan bahsediyo yollarda ne hale gelirim endişesi var arayı açarsak rüzgarına da giremeyiz zaten gelirsem WADA dan eleman getiricem şaka bi yana polonez uyar ama erken çıkmak lazım yollarda telef olmayalım ahmet hocam ne derse o
gelmez miyim
zaten ben muzaffer nereye gidicez diye diye yazınca polonez diyecektim ama, mesajın muhatabı mohammed'di, her mesaja atlamayım, nöbetçi forumcu gibi dedim... ama aklın yolu bir, ahmet abi hedefi gösterdi.
zaten o rotayı ayda bir tahaf etmeye niyetim var, maksat yasin'in bıraktığı lastik izleri kaybolmasın o yokken...
ama erken çıkalım, 6:30 güzel oluyor mesela...
ya hoca,zanımsın yaaa,,,
anlaşıldı,o zaman bu c.ertesi polonez yapıyoruz,sabah erkenden, hakanımda gelir,zanım benim
bülent hocanın dediği gibi,06.30 süper oluyor
sessiz,sedasız,bol oksijenli,,,az treafik
daha ne ister bisikletçi adam,ne derseniz???
bülent hocam senden ricam,rotayı sen çizersen sevinirim,çünkü benim pc arızalı,her an kullanamıyorum,