Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ahmet69O zaman senın cıgere mundar mudar dıyorum madem ulasamıyorum naapıyım be abı :D :D :D Abı haftasonu bıraz rısklı benım hanım hasta yatıyo muhtemelen gelemıcem :rolleyes: :ci:

Rower ım Mertım yaws arkadasım bunlarla bas edemessın bırı sagdan dıgerı soldan saldırıyo nefes aldırmaslar adama bak sen mazeretını soledıkce dahada cok saldırıyolar nıhahahaaaaaaaaaa:D :D :D Ama ben senın yerınde olsam yaparım kartepe sonrada baslarım konusmaya nıhahahaaaaaaaaa:D :D :D

Scudo
@bandivan

@bandivan

bu ikisi birbirine uymuyor :D :D :D ben ironman lerlede bindim gelin bizle kartepeye biz sizin canınızı yakmayız bizi bilen bilir iyi aile cocukları 2 adaşız :cool:

@rower mert
mert pazar günü buralar sana emanet grubun güvenlik aracı ol yavaş yavaş arkadan :D :p :D

@bandivanInan yerınde olsam aklımdan bıle gecırmem zaten bunlar bu aralar TDF nın etkı alnında kalmıslar nereye saldırsak dıye devamlı sarıyolar:D :D :D

Bu aradada sende gecen pazar performans yapıyodun galıba ama sırtındakı cantayı anlayamadım yaws:D :D :D

Tebrıklerımıde devamına eklıyorum 8. olmussun daha guzel haberlerını beklıyoruz

tesekkurler
denizde yarım saat yuzdum , uzerine 60km cevirip ordan burhan felek atletizim pistine gectim...cantada kosu ayakkabıları vardı....
agbi sahilde once 2500m yuzmeyle baslıycak program,
o yarımsaatlik seans yasinleri puding kıvamına getirir, sonra bisiklette derslerini veririm:)
benimki tam bizans oyunu oldu galiba...

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Bandivan Barlas'mıydı bende kim bu diyorum yoksa treks mi döndü dedim ama Barlas mış, Barlas merhaba bırak Triathlonuda arada gel yanımızada yüzünü görelim anca araba kullanırken görüyorum olmuyor ama:)

Hakan cım yengeye çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, biran önce iyileşsinde sende uzun turlarımıza gel 8kendimizi aşma çalışmaları yapıyoruz, göbekli bisikletçilerinde yokuş etaplarından korkmadıklarını göstermek niyetindeyiz :D (sen göbekli değilsin o ayrı ama yaştan kaybediyosun:D Alp cim sende antrenmanları artır , Bülent abi senden de ricam antrenman sabahı 5 den fazla sigara içme:D ötekiler zaten kategori dışı bi başlangıçta görüyoruz sonra bir daha göremiyoruz:D

@ysnymn

Hay başlıycam kartepenize gidin kurtulalım benim nasıl nerde sürdüğüm seni niye bu kadar enterese etti anlamadım

@rower mertMert cım bunların butun sebebı okadar gel,o kadar polen,o kadar ozel karısımlı baharatlı yıyecekler yersen bole oluyo:D :D :D Sonuc ta etrafada bakıyo saldıracak kım var dıye ya sen varsın yada yasın:D :D :D Cunkı yas muhalefetınden dolayı benı kaıle almıyo:D :D :D Eeee naapsın bıde nazı sana gecıyo:D :D :D Katepedede nıye ısrar edıyolar bılıyomusun bu ıkı yasın oada bırbırlerını yıyecekler sen gıdersen sakınlıgınle dengeyı kuracaksın:D :D :D

@STORMER
Hakan ım bu arada avatarda yaşını göremiyorum, pşikolojik açıdan mı:D korkma bişey olmuyo bak ben 40 ı devirdim ama hala Lance gibi üst seviyedeyim, göbeğim yok, yağ oranım %4, sende yapabilirsin, ama önce diete başla artık gece uyumadan önce çiğ köfte yeme gaz yapıyor ve sistem dağılıyor:D :D :D

@ahmet69Abı cıdden bızım yasınlerle cıktıgımda yas farkı nasıl bellı oluyo var ya ınanamazsın helekı kaskı cıkarınca olay kopuyo yaw:D Adamların alnı yanmıyo sactan benımse zebra desenlı oluyo yaw:D Isın kotu yanı yokus cıkarken formanın fermuarını bıle acamıyorum beyazlardan dolayı:D :D :D

Gecmıs olsun dıleklerın ıcın tesekkurler bende bıran once ıyılesmesını canı gonulden ıstıyorum:D :D :D

@STORMER

hakanım, ben de aynı dertten muzdaribim, organik eseslı saç boyası alalım, boyayalım, bir paket ikimize de yeter, durumu kurtarır diye düşünüyorum.
:D :D :D
ahmet abi, hakanın çin ciğercisine bacak da gelmiş abi. pazar şile yapacaksak birer çift alalım, gerçi rengi sarı, bir de indirimde siyah çift var; bir tekin rengi daha açık... onu alırsak ucuza çıkar, şile yolunda nasıl olsa komple kararırız, ton farkı kalmaz.
:D :D :D
kartepeciler az daha beklesin, ahmet abi bu pazar şile'yi yaptırırsa, haftaya kartepe, ondan sonraki hafta uludağ... sezon kapanışı ağrı (abartmayalım,küçüğü) olur sanırım...
şile demişken, ciddi ciddi gideceksek pazar sabah sigara içmeyeceğim bak, gitmeyeceksek kahve-yanı keyfinden mahrum bırakma beni...

@Bülent ERYILMAZAbıııı hadı boyadıkta teleyıce akmasın sora mahvoluruz huhahahaaaaaaaa:D :D :D

Bacak ıcın benı arayın ben aldıgım yerı arıyım arkadaslar gelıcek dıım de toptan ıyatına versın barı:D :D :D

Ahmet abı senden tırsmaya basladım valla:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Bülent ERYILMAZ
E abi siz saç boyası ile yırtacaksınız iyi hoşda benim kele ne yapacağız, peruk ter yapar o sıcakda, Ahmet abi antreman yapamadım ama bu hafta iman gücüne sarılacağım hem ebayden yeni formalarım var acayip aerodinamikler,Pazar günü ben ve Yanıma aldığım '' Power of the İman '' ile geliyorum.:)

Geri