Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Salı
Açık. Yüksek: 28 °C . Rüzgar Kuzey 21 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Salı Gecesi
Açık. Düşük: 19 °C . Rüzgar KD 14 KM/S .

Çarşamba
Açık. Yüksek: 30 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Çarşamba Gecesi
Açık. Düşük: 21 °C . Rüzgar KKD 18 KM/S .

Perşembe
Açık. Yüksek: 29 °C . Rüzgar KD 21 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 22 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Cuma
Açık. Yüksek: 30 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 22 °C . Rüzgar KD 18 KM/S .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 33 °C . Rüzgar Kuzey 25 KM/S . Sıcaklık endeksi: 31 °C .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 22 °C . Rüzgar KKD 25 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Pazar
Açık. Yüksek: 34 °C . Rüzgar Kuzey 28 KM/S . Sıcaklık endeksi: 34 °C .

Scudo
@ysnymn

rüzgar varmış biraz :D

mert hadi yırttın valla Harunun gördüğü kısımda geçmiştin zaten sadece :D hahaha

@hornet

ne yaptın mert adamı tutup görgü tanıklığı için çağrı mı attın :D :D :D

geçende bizi görmüştü harun :D :D dimi adaş bacaklarımız iyi deyilken :D

@ysnymn

walla ya en kötü günümüzde yakaladı harun bizi o zaman :D

@hornet

Gerçekten çok kötüydünüz:D ,tempomu düşürüyordunuz o yüzden; bunlar yorgun ufak ufak çevirsinler :7: ben yeni av bulayım diye sağı solu kesmeye :freak_ani başladım:cool::D :D :D

Ahmet abi, Bülent abi sizi anmadan geçirdiğim gün yok gibi 3 gündür bacaklar kendine gelemedi o günden sonra bisiklete binme fırsatım olmayınca toparlayamadım hala ama durmak yok yıkılmadım ayaktayım:)

@STORMER
Ahmet abiyi pek etkileyemezsin bu şekilde Hakancım ben bizzat şahit oldum kendisinde oldukça fazla ciğer var hatta yolda bozulanları atıp hemen yenisini takacak teknolojiyede sahip olmuş:cool:

@ysnymn
Sen daha Sabiha turundan mezun olmadan ne antremanı yapıyorsun Kartepe filan ilk önce gel eksiklerini kapat derslerini iyi öğren ona göre belki diplomanı verebilirim, kardeşim unutturma kendini bak hem abin gerilerde kalıyo hiç yardım etmiyorsun.

@Alp Aslan

Alp im sana yetişebilmek için antrenman yapıyorum, bak Hakan da hala benim 3.ciğerden bahsediyo duyuyosun:D hafta sonuna hazırlan ben evde hanımla kavgalıyım şileye gideceğim diyorum gidemezsin diyo:D yaşlandık yaw:D bu hafta sou rota şile ona göre

@Alp Aslan

ahmet abi öne geçip de pazar şile yaparsak toparlanır, merak etme:D :D :D
yalnız hakandan şu ciğercinin yerini öğren; gerçi çin malıymış çok güvenilmez ama patlak çıkarsa da mangala atar ekmek arası yaparız...

edit: eyvah eyvah... ahmet abi şile konusunda kararlılığını sürdürüyor... savulun grup!!!!

@STORMER
Hakan ım bu pazar şile yapıyomuyuz yapmıyo muyuz:D net ol:D :D sen benim ciğere ulaşamazsın Hakan ım bendeki genetik özel bişey:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ahmet69
O zaman mental olarak hazırlanmaya başlasam iyi olacak, yapabilirim yapabilirm yapabilirim, 3 ciğerlide olsa o da bir insan:)

Geri