Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Alp Aslan

abi geçtik biz o evreleri :p :p :p ( daha yolun başındayız gideceğimiz yola bakıyorum sadece )

bu arada keçi boyunuzu yapmadınmı sen daha :( :( ben evde bir kaba 40 tane farklı baharatı koydum üstüne NOS yazdım :D :D :D

@ysnymn
e tabi 40 farklı baharatı karıştırırsan ondan sonra bisiklet üstünde yaşamak zorunda kalırsın zaten çevrenin sağlığı için sakın inme seleden:)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@fatih özçil

selamlar fatih bey
şile antrenmanı henüz şekilleniyor, ama grup içinde bu rotayı her hafta yapan arkadaşlarımız var.

ancak sizin ya da kondisyonunuzun hakkında en azından benim bir bilgim yok, sanıyorum sizin de bu grupla deneyiminiz yok. bu nedenle eğer antrenmanlara katılmak istiyorsanız, şile'yi hedeflemek yerine normal antrenmanlara katılıp kendinizi ve bizi tecrübe etmeniz daha yerinde olur. en azından, birlikte 5-6 saat geçirmeyi düşündüğünüz insanları tanıma, kaynaşma şansınız olur.

grup ve antrenmanları hakkında bilgi ilk mesajlarda vardır, inceleyebilirsiniz.
daha iyisi, c.tesi gelip normal antrenmanlarını görebilirsiniz...

görüşmek dileğiyle..

Açıklama için teşekkürler bülent abi .Ben 2 ay önce başladım yol bisikletine ferdi olarak yarışıyorum daha doğrusu yarışıcam şu anlık bir yarışım var oda erzincan-kemaliye mtb yarışı =) haftada 3 gün hafta içi saat 06:00 gibi küçükyalıdan f-1 pisti güzargahından göçbey köyü girişine kadargidip dönüyorum..Her gün biraz daha iyi performans sağladığımı düşünsemde kendimden daha iyilerle idmana çıkmam benim için faydalı olacağını düşündüğüm için grubunuza katılmayı istedim..Antremanlarınızı nasıl takip edebilirim? şimdiden teşekkürler iyi günler...

@fatih özçil

c.tesi ve pazarları saat 8:00'de caddebostan migrostan sonraki kantarcılar durağından hareket ediliyor, 8:15 bostancı ido iskele önünden katılanlarla devam ediliyor. antrenman minimum 60 km (sabiha gökçen h.alanı), ya da formula çevresi (80/90 km)... sabihadan ayrılıp paşaköy/polonezköy ya da şile...biçiminde uzatanlar oluyor... bekleriz.

Ahmet abi Şile yapacaksanız paşaköy üzerinden ve yine otobandan sarıgaziden dönüş : 175 km parkur haritası:

(link)

Yine paşaköy üzeriden Şile yapıp sahilköy ve riva üzerinden dönerseniz 197-200 km'lik bir yol oluyor onunda haritası şudur: :) ancak Sofular ile Kurna arası yol bozuk bilginize..

(link)

Evt kesinlikle bi 20-30 km mtb parkurundan farksız ilk rotadan şaşmayın Harun pazar geliyosan Şile yapalım güzel antrenman parkuru

Delikanlı Şileye gidiyosun kartepeye gelmiyosun gelde ifadeni alalım yokuşta hahaha

@Alp Aslan

:cheer: :cheer: hahahahahha süpersin

@hornet

Adaş demekki hazır değil mert yüklenme fazla :p

:D Ben bu gazları yemem evden bisikletle çıkar bisikletle girerim yok soğu sonra işin yoksa trendi otobüstü size iyi yolculuklar ifademi alıcakmış önceki Şile yolculuğunu hatırlatırım ayran mayran anladın sen onu :

Bak bak laf sokmalar fln arkadaşım geçen haftaki 160. kmden sonrasını hatırlatmiyim istersen :D

:D :D İki takıldık laf soktu oldu hemen haftanın başından beri uğraşıyosun bişey dediğimiz yok karbonhidratı boşladık o sıcakta olur o kadar voltaj düştü içtik kolayı geri geldi

@rower mert

Tamam aslanım ozmn binerek döncez hadi şimdi gel gelmiyorsan anladı herkes zaten :cool:

haha harbi he Yasin yafs binerek mi dönsek :D 250km nin üstüne çıkacağı kesin tabii uhuuuu

Geri