Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER
yapma ya Hakan ım, biz gelsek nolur baksana eski kurt Lance a , kurt yaşlanmış contador un maskarası olmuş diye bi atasözü var öyle olmuş:( ama Yasin im öyle mi, beraber şileye gidelim desek saygısından atak yapmaz arkamızdan gelirde önümüz geçmez :D tabi bize düşende eski bir prof olarak ona yol vermek gençlerin önünü açmamız lazım :D :D şaka bi yana 500 gr verdim tempomda acaip artış oldu :D :D Hakan ım bu hafta şile konusunda ciddiyim hava muhalefeti olmazsa gelen olmasa bile solo yapıyoruım beklerim

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Scudo
@ahmet69
İşin gerçeğini ben anlatayım arkadaşlar 1.5 yıldır sizinleyim ve ilk kez böyle yokuşlar gördüm toplam olarak Paşaköy çıkışındaki yokuş Polonez'e çıkan ve polonezden beykoz'a çıkan ucu görünmeyen 3 yokuş ve Şile yolundaki yokuşları saymıyorum bu tur esnasında Ahmet ve bülent abi hiç yorulma emaresi göstemeden inanılmaz tırmanışlar yaptılar bende nerdeyse durma noktasına kadar düşerek pedal çeviriyordum arkalarında üsküdarda bülent abiden ayrıldık ve artık caddebostanda ahmet abiye sen devam et dedim ben bittim mola veriyorum dedim ama ahmet abi hiç yorulmamış gibi çeviriyordu bu arada hiç bu kadar su içmemiştim cebimdeki tüm para sıvıya gitti:)

@Alp Aslan
yok be Alp im kendi adıma söyleyeyim Bülent abinin ve senin performansının bu kadar iyi olduğunun farkında değildim, etap hakikaten zorluydu tebrik ediyorum, lakin yolları beğenmedim , beykoz-kanlıca - üsküdar trafiği çok kötüydü , inşallah bundan sonra şile istikametinde yollar iyidir de oralara takılırız diyorum

@hornet
yollar güvenli değil hornetim Yasinim bırak bu sevdayı diyorum ayrıca gelirim, tepeye 5 km kala atak yaparım (aşağı doğru ancak yaparım sanıyorum) üzerim söylemedi deme:D ayrıca Bülent abi, Alp ve Hakan ım olmadan da gelmem:D

selam millet,herkese iyi haftalar

(link)

(link)

(link)
ahmet hocam,suç bende değil,vallah bak,ben çirkin çekmiyorm,ne varsa şu makinada var,:D:D ;) zanımsın yaaa

(link)

(link)
bülent abiye baksanıza,üzaklarda yokuşlara dikmiş gözleri:D :D nasılda bakıyor:eek:

(link)

@Alp Aslan

şimdi arkadaşlar fazla büyütmeyelim, olayın aslı şudur:
benim canım beykoz'a doğru uzun çevirmek istiyordu, ahmet abi yaz bekarlığının son demini değerlendirmek istiyordu, alp de paşaköy'ü görmemişti, gerçi durmadığımız için yine göremedi ya, o ayrı mesele...:D :D :D
neyse, ömerli inişinin başından itibaren, dur bakalım, az daha gidelim, ordan döneriz diyerek, dönülmez noktaya; polonez yokuşuna sardık..
burada lafım hornetime, abicim biz yokuşta karşılıklı saygı hürmetten dolayı, abi önce sen geç, rica ederim sen buyur şeklinde birbirimize yol veriyoruz, gören arkadaşın yanlış değerlendirmiş, ya da görgü kurallarını bilmiyor...:D :D :D
ondan sonra ip koptu, polonezden sonra kavacık'a bağlanan yolu karıştırdım, üst yola girip, bir şekilde riva yolundan bağlandık ama ikinci kez kaybederek, mahalle aralarından ahmet abi'nin yokuş değil o, dediği pembe kaldırım taşlı uçurumdan kanlıca'ya indik, sonrası malum boğaz trafiği...

muhammetin dediği gibi bizi büyüten, geliştiren antreman rotamız sabiha, ama arada farklı yollara girmek keyifli oluyor, umarım alp ve ahmet abi de benim kadar iyi vakit geçirmiştir. gerçi ahmet abi bi daha senin peşine takılmam diyordu, ama zamanla unutur sanırım, hakan'ın da katılımıyla yakın zamanda tekrarlarız diye umuyorum.

@Bülent ERYILMAZ
Keyif almak ne demek harika bir gündü benide yanlarında taşıyıp çektikleri için 2 abimede teşekkür ederim, herşey çok güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: hız
Herkese hayırlı haftalar, ayaklarınıza sağlık herkesin güzel sürüşler olmuş.

Mert gelemiyorsun diye adaşı çalma hem istediğin kadar söylesende gidecez oraya valla ben hava mava dinlemicem gidecem. belki 4 saatde belki 10 saatde

@ysnymn

Adaş tembellikten gelmiyor Kartepeye, yada başka korkuları var bilemiyeceğim :D ne dersin? :D :D

Beni ilgilendirmez gelmiyorsa gelmez gelirse gelir paşa gönlü bilir. hem öne geçip bizi çekmesinidi istemiyoruz :D

:D :D yauuvv bırakın bu işleri yemem ben bu gazı yok tembelmiş falan siz gidin paşa paşa Kartepe ye taytla otobüste belki indirimde yaparlar dönüşte

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@rower mert
:D :D :D :D :D :D :D :D Mert cim bunların performans sallanıyor son çırpınışları bunlar :D sen bize takıl grubun arkasında mangal yapıyoruz sür sür nereye kadar:D :D

@rower mert

haha mertin korkusu belli oldu taytla toplu taşıma aracına binme fobisi varmış

@hornet

İstanbulun bıyıklı adamlarında korkuyor, o hani bakıp bıyıklarına el atanlardan :D :D

:D Valla hiç otobüse binmedim taytla ama taytıda benim kadar fazla giyen yoktur kürekteykende tayttı forma olarak bisiklettede bunları aşalı çok oluyo :D hornet sorarım ben sana adaşı buldun bana cephe aldın Şile yolunda raptiye atıcam arkaya

@rower mert

haha o zmn korkma olm otobüse binmekten :D olmadı trene bineriz :D

arkama nasıl raptiye atacan zaten arkamdasın yol boyu :D :D

Geri