Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ahmet69

abişii saka bi yana adamlar sadece psikolojiyi çökertiyor.Yurtdışından biri sporcu sayısına baksa gülerler adama yok böyle bir rezillik.16 trilyon bütçe verdiler bu sene federasyona noluyoruz yaa!

sporu sevmeyen ne kadar adam var hepsi orda yazıktır günahtır bu kadar hak yenmez yaa!

neyse bü gün iki yokuşçunun arasında kalıp baya bi eziyet çektim benim gibi ziplintere baya bi yokuş çıkardılar abilerde dişli 23 bende 21 gariban garriban arkadan tırmanıverdik. ama sorarım ben size yarın... tren geçecek yanınızdan tren:D :D :D

Scudo
Bugün güzel güzel Sabihamızı yaptık yaptık da Alp sana ne oluyorki sen Ahmet ve Bülent abinin peşine takılıp Paşaköy'e gidiyorsun adamlar durmak bilmiyor ben paşaköyden çıkarken girdiğimiz yokuş son zannederken Şile'ye döndüler ordan Ömerliye indiler ordan Beykoz Yönü ve Polonezköy, polonezin yokuşları aklımı aldı sonra Kanlıca Üsküdar ve Eve geldim ama birde bana sorun arkalarında toz yuttum aklınızda olsun bu iki beyefendiden uzak durun toplamda 123 km yaptım toplam 5 saat sanırım ve limitsiz su içtim hafızam yetmediği için 2 resim koyuyorum biri Ahmet ve bülent abinin 120 ile ömerliye inişleri biride polonez tabelası benim bitik halim görüşmek üzere sevgilerimle,
http://img189.imageshack.us/img189/4237/grnt001ubk.jpg
http://img269.imageshack.us/img269/580/grnt000a.jpg

@Alp Aslan
aslında etap çok güzeldi, yokuşlar harikaydı ama Alp imin dediği gibi olmadı, tam bir yokuşu çok iyi çıktığı düşünüp sağa çekiyimde bekliyim dediğimde Alp yanımdan geçip abi ne bekliyosun diyip durdu:D :D yalnız beykozdan üsküdara inen ismine yokuş diyemeceğim acaip bir yerden inerken hakikaten korktum, fren kollarını sıkmaktan parmaklarım acıdı Bülent abi seni anıyorum şuan:D bir daha ki haftaya şile yapalım temiz temiz Alp denize girerken dinleniriz ayrıca :D :D :D

@ahmet69birde Bülent abiye sigarayı bıraktırmayalım kategori dışı tırmanıcı olur unuturuz artık kendisini, abi hörmet ve saygıyla eğiliyorum önünde

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
(link)

http://www.gpsvisualizer.com/display/1248019500-17532-P-94.123.205.74.png

2000m üzerinde toplam tırmanış içeren 197km lik etabımızı yaptık bugün Mertle.

Ahmet Abi, Bülen Abi, Alp abi tebrik ederim grubun rutinini bozup rotanızı değiştirdiğiniz için.

:D @hornet
teşekkür ederiz Hornetim sizin etap biraz zayıf olmuş ama olsun başlangıç için iyi bir seçim:D :D
:D

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
@hornet

bizde ortalama 35 yapmışız ama tabi 120 km yaptık sizin gibi 197 olsaydı sanırım ortalamadan 5 giderdi çünkü 180 km den sonra biraz yorgunluk başlıyor haliyle, ayrıca Bülent abinin sigara molalarıda (aktif olarak düşük tempoda içtiğinden yavaşlıyoruz) yavaşlatıyor, bizde ancak 30 yapardık ortalama, ama başlangıç için iyi yinede çalışmayı bırakmayın eminim bigün iyi işler de yapacaksınız:D :D :D :D :D

@hornet

hornetim benim,
bu gurup,yıllardan beri,bu rotada büyüdü ve bu hale geldi,unutmayalım zanım benim

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@hız

ya abi haklısın benim birşey dediğim yok sadece ara sıra değişiklik iyi olur. ;)

• Beğen
Tepkiler: hız
;) güzel antrenman oldu hakkaten Yasin gel haftaya tekrar yapalım boşver Kartepe yi falan

bizde bu hafta sonu ben Bülent abi ve Alp ile şile yapmayı planlıyoruz ama 200 km yapıcaz:D gelmek isteyenler kaydını yaptırsın, ama diğer şile ekibi temposundakiler o gruba yazdırsınlar çünkü bizim ekipte tempo yüksek ve beklemek laylalom yapmak yok:D bizde rakibe saygı esas :D

@Alp AslanVay vay vaayyyyyyyyyyy

Buent abı sen varya sennn:D :D :D Anladın sen benı:D :D :D

Ahmet abı Alp bunu yazıyorum bı kenara 40 yılda bır kısa cevırdım ısım var dıye sızde bana bunu yaptınız ya abı hıc unutmuıcam bunu nasıl keyıflı yol bıde sız ve ben yokum bıttınız daha dogrusu bıtırdınız benı:D :D :D

Yasınım hornetım bak caktırmadan Ahmet hocam gelıyo uyandırıyım bu ıse bı cozum bulmamaız lazım:D :D

@hornet
Hornet'im Yasin'im canım kardeşim benden söylemesi Ahmet ve Bülent abinize dikkat edin kızarlarsa adamı fena yapıyorlar, beni bir çarpttılar neye uğradığımı şaşırdım, asfalt ağladı yahu.....:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hornet
yok olmadı öyle bişey Hornetim 40 yaşında yalan mı söyliyecez yani:D hem yalanım varsa senin gibi oliyim bak yemin ettiriyosun adama:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Geri