O zaman herkes yukardakı lınk ı okusun ve ona gore calıssın benceCunku yuk bır kısıye dıılde kısılere esıt olarak dagılırsa dahada keyıflı bır o kadarda gelıstırıcı olur
Taktık kısmına gelınce yok o bende gızlı kalsın nıhahahaaaaa
@syt093
Bence şaka değil yahu ciddi ciddi konuşalım pazar gününe kadar katılabileceklerle siteden ve telefonla irtibata geçelim haksız rekabete yol açmamak için ya abilerimiz takımları belirlesin yada dediğim gibi kura yöntemi yapalım takımları çıkartalım gönüllü 1 yada 2 kişide eskortluk ve destek görevinde bulunsun arabalarla mesela Paşaköye kadar gidilsin ve yemek yensin derim bilmem nasıl derim nasıl ederim size iyi günleeeeeer
Eğerki yarış niyetiniz varsa bence sahil yolunda tehlikeli olur,yarış heyacanına kapılıp trafik ışıklarında zaman kaybetmemek için tehlikeli sonuçlar çıkabilir.eğer öyle niyetiniz var ise tavsiyem Kaynarca sapağından başlayıp Sabiha kavşağından Paşaköy oalbilir,hem trafik ışıkları yok hemde daha sakin bir yol.Hadi yapın bir planda ona göre hazırlanalım
@cannon9
Katılıyorum kardeşim Sahil çıkışına kadar ısınma olarak gidilir sahil çıkışıda başlanır ondan sonra bende bir eskort arabasına takılır gelirim bende sanki yıllardır yarışırmış gibi atladım yazıp duruyorum siz bana bakmayın heyecanlandım bir an yahu
peleton uyuma önden kaçanlar var yaw bi yarış yapalım dedik millet hazırmışda bi kıvılcım bekliyomuş, yok arkadaşlar şaka yaptım ben yarışmak için daha profesyonel organizasyonlara gidelim lütfen, ayrıca ağzının suyu akan biz yaşlıları nasılsa geçelim diye söze ahah diye başlayan arkadaşım bu söz sana mahsun ve özcan denize, e-5 burak kardeşimi çağırırım ona göre
"ahah" burak antrenmanları azaltmış duyduğuma göre sizin yaş kategorisinde Can abi var belirtmek isterim... Ozaman şöyle yapalım biz gençler size domestiklik yapalım olur mu?
sen hala o kılları almayıp üstünü de CERVELO ya biniyorsan taşlarım seni ağabey haberin olsun , yalanım varsa nağmerdim, ilk gördüğüm yerde şapkaya 2 avuç tş koyar atarım kafana kafana
Oooooo hevesim kursağımda kaldı neyse ben elimden geleni yaptım bundan sonra ben şöyleyim şöyle çeviririm anlamam, artık arkada havalı havalı çeviririm
Ahmet abim benimle yarışamadı diyeherkese günaydın