Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@hasan mehmet yalı
Abicim seni özlediğimi farkettim gel artıkda görüşelim laflayalım bir aksilik olmaz ise haftasonu durakdayım

@Alp Aslan

durağa geldiğinde bulamazsan,otoparkın içindeki beyaz kulübenin oraya gel:D :D

ama gerçekten ben de özledim,görüşmek üzere sevgili kardeşim

bu arada yeni telefonum ; 0532 - 727 94 69

eski telefonum kapanan şirket ile gitti,

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@syt093
Bence şaka değil yahu ciddi ciddi konuşalım pazar gününe kadar katılabileceklerle siteden ve telefonla irtibata geçelim haksız rekabete yol açmamak için ya abilerimiz takımları belirlesin yada dediğim gibi kura yöntemi yapalım takımları çıkartalım gönüllü 1 yada 2 kişide eskortluk ve destek görevinde bulunsun arabalarla mesela Paşaköye kadar gidilsin ve yemek yensin derim bilmem nasıl derim nasıl ederim size iyi günleeeeeer:)

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@hasan mehmet yalı
Hahaahahahahaha abi beyaz kulübeler çok iyiydi ama ozaman ctesi 07:45'de kulübeden alırım seni ve edi'yi

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Eğerki yarış niyetiniz varsa bence sahil yolunda tehlikeli olur,yarış heyacanına kapılıp trafik ışıklarında zaman kaybetmemek için tehlikeli sonuçlar çıkabilir.eğer öyle niyetiniz var ise tavsiyem Kaynarca sapağından başlayıp Sabiha kavşağından Paşaköy oalbilir,hem trafik ışıkları yok hemde daha sakin bir yol.Hadi yapın bir planda ona göre hazırlanalım;)

@Samurai Jack

Normaldir abicim. TV den TDF yi seyreden aşka geliyor. Yılın bu dönemi hep olur. Sonra geçer. Sen merak etme. :)

@cannon9
Katılıyorum kardeşim Sahil çıkışına kadar ısınma olarak gidilir sahil çıkışıda başlanır ondan sonra bende bir eskort arabasına takılır gelirim bende sanki yıllardır yarışırmış gibi atladım yazıp duruyorum siz bana bakmayın heyecanlandım bir an yahu

@cannon9

Harun ,

Yarın sabah çıkıyor muyuz? Bu sabah senden mesaj gelince yataktan bile çıkıp bakmadım havanın durumuna. Yarın mutlaka çıkalım.

peleton uyuma önden kaçanlar var:D :D yaw bi yarış yapalım dedik millet hazırmışda bi kıvılcım bekliyomuş, yok arkadaşlar şaka yaptım ben yarışmak için daha profesyonel organizasyonlara gidelim lütfen, ayrıca ağzının suyu akan biz yaşlıları nasılsa geçelim diye söze ahah diye başlayan arkadaşım bu söz sana mahsun ve özcan denize, e-5 burak kardeşimi çağırırım ona göre :D :D :D

"ahah" :D burak antrenmanları azaltmış duyduğuma göre :D sizin yaş kategorisinde Can abi var belirtmek isterim... Ozaman şöyle yapalım biz gençler size domestiklik yapalım olur mu? :D

@hornet

Olmadı zamana karşı yapalım ya güzel olur her 30sn bir birisinin arkasına gireriz adaş :D :D :D

@ahmet69

sen hala o kılları almayıp üstünü de CERVELO ya biniyorsan taşlarım seni ağabey haberin olsun , yalanım varsa nağmerdim, ilk gördüğüm yerde şapkaya 2 avuç tş koyar atarım kafana kafana

@hornetYasınım onada kabulum ama bı sıkıntı var ortada gencler derken benıde katıyomusun o gruba:D :D :D <Yasın ben ahmet abıden bıraz gencım:eek: benıde ekle genc grubuna bıraz egomu tatmın edyım ;) sısssss aramızda kalsın:D :D :D >

Saldırayın fotoları nerde abıcım bak adam kapıya dayandı yaws:D :D :D

Saldırayım oyun moyun yalan olur herkesın gucunun de:Denk olması lazım babacım:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Oooooo hevesim kursağımda kaldı neyse ben elimden geleni yaptım bundan sonra ben şöyleyim şöyle çeviririm anlamam, artık arkada havalı havalı çeviririm
Ahmet abim benimle yarışamadı diye:)herkese günaydın

Geri