Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@sado

gidicez de bide yol bisikleti grubuyla gitmek istiyorum mtb grubunun temposu düşük oluyo zevki çıkmıyo anlıyo musun sado:D

• Beğen
Tepkiler: hız ve sado
Scudo
@cagan0403

Yol grubuyla mtb grubu aynı gün çıksa, otel mevkiinde buluşulup hep beraber yürüyerek zirve yapılsa ve çok kıyak bir fotoğraf alsak orda beraber ne güzel olurdu :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@baykushNıhahaaaaaaaaaaa cakma dııl harbı bısıkletcıyım dıyosun baba kopardın yaw :D :D :DBu arada oksıjen durumu nasıldı :rolleyes:

Hornetım tas geldı galıba:D :D :D

Hahaha valla biz genelde fotoğrafda çektiremiyoruz, bir iki fotomuz var o kadar :D çünkü durmak yok yola devam ahahah

bu arada dün polonez yolunu Rivaya uzattık Mertle, 130km yapıyor bence grup bir gün deneyebilir. Sıkılmadınız mı hep aynı yere git gel ?

(link)

@baykush

Bu adam bunları bide tek dizle yapıyor.... Dikatinizi çekerim.

Bide öbürü sağlam olsaydı heralde, yokuş yukarı seke seke giderdi..... Helal diyim de nazar değmesin.

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@Samurai JackYaw abıcım barı sen yapma adam dıyor zaten havaya gırdım dıye tanımam artık sızı dıye sen de verıyosun coskuyu yandık valla yandık yaw:D :D :D Haftasonu gelsın ıstemıyorum Halılın sımdı dılınden kurtula bılene askolsun yaw:D :D :D :D :D

@ahmet69Ahmet abı oyle deme yaw bak yakında bende ole olabılırım :D :D :D Yakında bızede ucretsız ızın yolları gozukuyo sonra yasınle benı yolda yakalarsanız kacak kesım falan demeyın:rolleyes: :D Bu arada lance gorustum orumcek adam ve kene olayından sonra nasıl gıdılecegı hakkında :D bacagı ısırsa olurmu dıye oda olumlu baktı:D :D :D

Hornetım bu aada profıle baktım ıkı tane kategorıdısı tırmanıs da var galıba:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Özgür NevresOzgurcum verdıgın lınkede baktım ınan akıllara zarar adam bu ısı yanlıs okumadıysam duz bır pıstte yapmıs:eek:

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
@baykush

seeen var ya seeeeen bittin gardaşım,:)

bidahaki bakımda sana başka ayar çekeceğim,:rolleyes:

geçen yaptığım bakım fazla gelmiş,anlaşılaaaan:D :D

arkadaşlar o bakımdan görüntüler var,yakında izleyip,

sizde bana hak vereceksiniz,

baksanıza yaw,adam nerelere gitmiiiiş:eek: :eek:

zanımsın:D :D :D

@ahmet69

Ben yorumlayayım ...

Yumruk havada ama dipteyim, sondayım, tel tel dağılmaktayım :)
Ahmet eline sağlık güzel foto olmuş bi zahmet mailie orjinalini atabilirmisin ??
bhinan@gmail.com

@Bahinn
Ya Baha boşver sen nasıl göründüğüne baksana niye durumu çaktırıyorsun, Yarışı çok kolay tamamlamış şampiyon gibisin süper çıkmış

Bahinn'i burdan huzurunuzda esefle kınıyorum,hani bekleyecektin beni:)Tur başında bana bittim tükendim sondayım deprasyondayım derken Tuzla'dan sonra açıldıda açıldı,ama sen dur sen hafta sonuna görmiyim seni:box2:

Geri