Yol grubuyla mtb grubu aynı gün çıksa, otel mevkiinde buluşulup hep beraber yürüyerek zirve yapılsa ve çok kıyak bir fotoğraf alsak orda beraber ne güzel olurdu :rolleyes:
bizde öyle fotoşop motoşop, yok ne biliyim arabayla çık tabela dibi poz ver. mümkünse "rakım" tabelası ara filan olmaz. bizde herşey şeffaftır arkadaşım
@hornet
Yasin im senin yaşın küçük sürekli yaptığın ve sıkılmağın şeyler olduğunu anlayacaksın tabi fransa bisiklet turunu izlemek gibi büyüklerinle konuşurken daha saygılı olmalısın eskiden olsaydı ağzına biber sürerlerdi
@Samurai JackYaw abıcım barı sen yapma adam dıyor zaten havaya gırdım dıye tanımam artık sızı dıye sen de verıyosun coskuyu yandık valla yandık yaw Haftasonu gelsın ıstemıyorum Halılın sımdı dılınden kurtula bılene askolsun yaw
@ahmet69Ahmet abı oyle deme yaw bak yakında bende ole olabılırım Yakında bızede ucretsız ızın yolları gozukuyo sonra yasınle benı yolda yakalarsanız kacak kesım falan demeyın:rolleyes: Bu arada lance gorustum orumcek adam ve kene olayından sonra nasıl gıdılecegı hakkında bacagı ısırsa olurmu dıye oda olumlu baktı
Hornetım bu aada profıle baktım ıkı tane kategorıdısı tırmanıs da var galıba
Bu eleman (Jean-Pascal Roux) geçtiğimiz 18 Haziran'da da 24 saat rekorunu kırmış, 839 km ile. Kendisine eski f1 şampiyonu ve sıkı bir bisiklet tutkunu olan Alain Prost asistanlık yapmış!
Yumruk havada ama dipteyim, sondayım, tel tel dağılmaktayım
Ahmet eline sağlık güzel foto olmuş bi zahmet mailie orjinalini atabilirmisin ?? bhinan@gmail.com
Bahinn'i burdan huzurunuzda esefle kınıyorum,hani bekleyecektin beniTur başında bana bittim tükendim sondayım deprasyondayım derken Tuzla'dan sonra açıldıda açıldı,ama sen dur sen hafta sonuna görmiyim seni:box2: