Tolgacım benı suan da bıtırdın hatta yerden yere vursan daha ıyıydı sen naapıyosun arkadasım dogma falan dıosun bıttım ben yaw
Sana helalıhos olsun altında eskısın daha ıyılerı nasıp olsun yeterkı muabbetımız sen olsun
Hocam hareket saatı 8;00 oldu haberın olsun ona gore ayarlarsın kendını bu arada yuzunu goren cennetlık yaw
Ctesı yokum ama pazar herhangı bır aksılık olmassa cıkıyorum
Harunum hosgeldın Cengelkoyde sabah aksam kacak et kesım yapılıyor eger sabahsa Bulent abı,aksam sa Yasınım olabılır hafta ıcı mudavımlerındendırler.Sabah Bulent abı kahve keyfı,aksamsa Yasınım cay keyfıne gıtmıslerdır.
Yasınım Yamanım gelde yuzunu gorelım atak ceken sen ol yaw yemısım sastreyı sen gel yeter yaw
Alpım sende muhtemelen amma uyuz olmussundur ıkı haftadır cıkmıyorum mıllet bana ınat neler yapıyo dıye ama sende ıyı dınlenmıssındır bıde bınememenın verdıgı daralmayla bu hafta heralde patlama yaparsın artık beklıyoruz hojam
Yaw Ahmet hocamı goren vamııı ozledım onu valla ruzgar ne zaman sert esse aklıma o gelıyo<Seslı dusunuyorum :rolleyes: bı sekılde ahmet abıyle arayı duzeltmem lazım gecen fena pıstı olduk yaw
>Abımmmm yakıcaz kavurucaz ortalıgı erdoganım nerde bana onu getırınnnnnnnnnn
(link)
Halılım yokus fınıshlı tam bıze gore tabı Halılımle bızım kategorımıze gore
Hornetım super olmus dıger maplar de super olmus ellerıne saglık
Harunum hosgeldın Cengelkoyde sabah aksam kacak et kesım yapılıyor eger sabahsa Bulent abı,aksam sa Yasınım olabılır hafta ıcı mudavımlerındendırler.Sabah Bulent abı kahve keyfı,aksamsa Yasınım cay keyfıne gıtmıslerdır.
Yasınım Yamanım gelde yuzunu gorelım atak ceken sen ol yaw yemısım sastreyı sen gel yeter yaw
Alpım sende muhtemelen amma uyuz olmussundur ıkı haftadır cıkmıyorum mıllet bana ınat neler yapıyo dıye ama sende ıyı dınlenmıssındır bıde bınememenın verdıgı daralmayla bu hafta heralde patlama yaparsın artık beklıyoruz hojam
Yaw Ahmet hocamı goren vamııı ozledım onu valla ruzgar ne zaman sert esse aklıma o gelıyo<Seslı dusunuyorum :rolleyes: bı sekılde ahmet abıyle arayı duzeltmem lazım gecen fena pıstı olduk yaw
(link)
Halılım yokus fınıshlı tam bıze gore tabı Halılımle bızım kategorımıze gore
Hornetım super olmus dıger maplar de super olmus ellerıne saglık