Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ahmet69

hocam ne demek,harbiden mühteşem olmuş,CERVELO 10 yaş gençleşmiş:D :D göbeğini ertitmiş gibi olmuş :D :D :D
yanlız,CONTİ yazısı,tam sibop deliğine denk gelmemiş:eek: zanımsın hoca

bu arada hocamın dediği gibi,diğer renklerde,harıka

(link)
ve işte diğer resimler:)
(link)

(link)

(link)

(link)
halilimin bisikletine yapılan bakımdan sora,kendisine yaptığım bakım:D :D :D :D amma güldük haaa:D :D
(link)

(link)
ve son olarak CAMPAGNOLO VENTO ;) bülbül gibi ötüyor:rolleyes:
(link)

:D :D :D Hocam yemınle erken cıktık nobetcı nın orada olması olagandı zaten butun plan oyleydı ama sonrası ıcın seytana uyduk ,sapagı kacırdık ve cazıbeye dayanamadık:D :D :D Kopeklere gelınce bıze ıyı sprınt antremanı yaptırdı:D :D :D Sende saka bıyana 1km den goruluyosun yaw forma super olmus

• Beğen
Tepkiler: hız
@hızEllerıne saglık cok guxel olmus ama altta bı kare var Halılıme masajmı yapıyosun vermem onu kımseye ne o hayırdır yıne sırtımı tutuldu yaw:D :D :D

• Beğen
@ahmet69

ağbi çook yakışıklı olmuş allah nazarlardan saklasın, ben oğlanın küçük ayakkabısını selenin altına bağlamayı düşünüyorum iyi olur mu nazara karşı :D :D

abi sana nacizane bir tavsiyede bulunayım mı... o boynu beyaz karbon token ile değiştir, mami sana hemen bulur , tadından yenmez olur. Bir düşün istersen, ben öyle yaptım ağlıyo makine, bir boyunla herşeyi değişti meretin

@ERDOGANKESGIN
Erdoğan ım saolasın, bu tarafa gelde senin şu makinayı da görelim, test edelim, bekliyoruz kulağını çınlatıyoruz haberin olsun boyun işinde oversize 120mm bulamadık sonra ben o işi hallettim, beyaz düşündüm ama istediğim gibi değildi gelecek siyah ama o da yakışıklı, gelirsen görürsün:D ayrıca senin bisikleti canlı olarak çok merak ediyorum

• Beğen
@hornet

bak bak erdoğanım zanım benim,kıskananların sayısı çoğalıyoooo:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER

hangi manada? kartepe mi yapalım diyorsunuz?
şifreli mi yazışıyorsunuz, yoksa mesajlardan kelime başına para mı alıyorlar?

not: sabah konuştuk, bu pazar erdoğan gül cemalini gösterecekmiş, karşılama komitesini hazırlayalım derim.:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
2. etap da maşukiye-uludağ zirve mi? :D :D

Geri