Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@OkanAyaz

O ihtimali her patlamada değerlendirdik.
İlk patladığında Halil lastiği bende jant ı kontrol ettim. sonrakilerde hem ben hemde Bülent abide jant ı da lastiğide ikişer kere kontrol ettik bi anormallik yoktu.
Benim ilk sambiyelim sırttan patlamış . ikinci şambiyeli tayfuna geri verdim onu bilmiyorum ama Bülent abiden aldığım şambiyel ise hala sağlam durumda.

Ben bilimsel bir açıklama getiremedim şanş diyip önümdeki maçlara bakıyorum :)

Scudo
@baykush
Boynumuza asalım diyince şarjör değilde havaiili kızlar geldi aklıma Halil, Baha için moral olsun iç lastikleri rengarenk boyar öyle çıkarız karşısına hem lastiğinin patlama ihtimali aklına gelmez hemde neşelenir:)
Yahu geçmiş olsun Kardeşim, Acaba bu bir rekormudur ne dersin Baha yoksa geliştirme ihtimalin varmı bu sayıyı diyeceğim ama neyse şom ağızlılık yapmayayım boşver Allah kaza bela vermesin bu turuda böyle atlatmışsın...

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@baykush

benim için de bir çift dış lastik takarsınız artık :D :D ben asştım olayı dışıda kesip atıyorum :D:D

• Beğen
@ysnymn
Sen yakında lastikde kullanmassın zaten, ateşler çıkartarak jantın üzerinde gidersin ama dikkat et Mert'de kaçak et olayı yoğun bu akşam yakalandı kendileri tarafımca , kolla kendini:)

• Beğen
Tepkiler: ramon71 ve STORMER
:D kulaklarım neden çınlıyo diyorum bende ufak bi aktif dinlenme yapalım dedik Pendik e doğru

• Beğen
@Alp AslanBu ıs cıgrından cıktı artık gencı yaslısı herkes kacak kesım olayına dadanmıs vazıyette Alp cım yakaladıklarını anında ya sen ımha et yada alo beledıye hattını ara olaya mudahale edılsın yanlıs anlama onlarda bu konuda cok hassas hatta gecen bende yapayım dedım maltepede yolun kenarına Mavıc Cosmıc SL jant setı bırakmıslar azkalsın durup alıcaktımkı arkadan agacların arasından ıkı kısıyı gorunce durmadan kactım sende dıkkat et :D :D :D

@STORMER
Sen merak etme abicim, acemilik işte bir anda sobeleyince bende şaşırıyorum bundan sonra geriye iz bırakmam:cool:

Arkadaslar durumu pozısyonu olan varsa carsamba gunu Gıro d ıtalıa yı muhakkak ızlesın Etap uzunlugu dıger etaplar gıbı 200km lerde degıl:rolleyes: sadece 76km. :eek: ve devamlı tırmanıs olucak ama ne tırmanıs sız dusunun :eek: kacırmayın derım

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@aliosman
Naber Treks hoşgeldin

@STORMER

şimdi, yakaladıklarını itlaf mı ediyorlar, yoksa 'sevelim koruyalım' programıyla kısırlaştırıp bırakıyorlar mı? bırakıyorlarsa Mavic Cosmic SL için düşünmeye değer bence.

yasin sabah serviste yoktun, işe gitmedin mi?:D :D :D

• Beğen
@cagan0403Bızım saatımıze gore 14:30 da 120dak. olarak yayınlanacak Yayın akısı degısıklıgı olursa (link) den takıp edebılırsın

Merak eden arkadaslara su etaba bakmalarını tavsıye edıcem:eek: (link)

@baykush

Bu işin profesyonellerine yani oto lastik tamircilerine sor istersen şambiyel dir onun adı .
Şambrel Büyük Sesli uyumuna uymuyor ... elma değil alma , anne değil ana , tubeless degil dubleks gibi :p

*Bu yazılarıları okuyan genç kardeşlerimiz için dip not : Aslında her ikiside yanlış. Şambrel fransızca "chambre à air"in yanlış okunuşudur en doğrusu iç lastik demek olur..

Eğitim şart :)

@Bülent ERYILMAZVay vay vayy yakısır benım Carlos Sastre abıme helal sana abıcım aly aley aleyyyy

Bu gün gironun 17. etabını izledim ama 16. etaptaki tadı alamadım :( sastre ve lanceden istediğim performansı göremedim açıkcası artık önümüzdeki yarışlar ne göstericek sabırsızlıkla bekliyorum :)

1 Denis MENCHOV......................72h28'24"
2 Danilo DI LUCA........................at 26"
3 Franco PELLIZOTTI..................at (2)'00"
4 Ivan BASSO ...........................at 3'28"
5 Carlos SASTRE.......................at 3'30"
6 Levi LEIPHEIMER.....................at 4'32"
7 Michael ROGERS.....................at 7'05"
8 Stefano GARZELLI ..................at 8'03"

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
Geri